maanantai 11. elokuuta 2014

Fitnesstukun tilaus ja viime viikon liikunnat

Viime viikolla laitoin tilauksen Fitnesstukkuun ja tänään kävin noutamassa paketin Smartpost-automaatista.


Paketista löytyi proteiinijauhetta, Mannisen puddingia, pari pussia "fitness" suklaanameja, kaloritonta kinuskikastiketta sekä sheikkeri. Harmikseni unohdin tilata proteiinipannukakkujen aineksia, niitä on vielä päästävä maistamaan!

Aiemmin en olekaan käyttänyt proteiinia palautumisjuoman muodossa, mutta nyt on tarkoitus aloittaa sen nauttiminen aina lihaskuntotreenin jälkeen. Toivottavasti maku on ok, en nimittäin mielelläni syö tai juo mitään sellaista mistä en oikeasti pidä. 

Puddingia, suklaanameja sekä kinuskikastiketta maistoin jo, ja kaikki yllättivät positiivisesti! Puddingin makuna on vanilja, esim. marjoja lisäämällä siitä saa oikein maistuvan välipalan tai iltapalan. Kinuskikastike ja suklaalla kuorrutetut soijapuffit maistuivat myös tällaiselle makean ystävälle mainiosti. Viime viikon liikuntasaldo näyttää tältä. Vaikka ruokavaliosta hieman lipsuinkin (kiitos kierukan asennuksen ja sitä seuranneiden kuukautisten), olen tyytyväinen että liikuin aktiivisesti alkuviikkoa lukuunottamatta. 

Nyt vain innolla uuteen viikkoon! Tällä viikolla onkin houkutuksia luvassa, sillä juhlimme lauantaina poikamme nimiäisiä. Saa nähdä, kuinka hyvin pysyn dieetissäni herkkujen keskellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti