maanantai 4. elokuuta 2014

Punnituspäivä ja viikon liikunnat

Tänään oli taas punnituksen aika. Viikonloppuna kävin ostamassa mittanauhan, joten painon lisäksi pääsin ottamaan mitat myös vartalostani. Aikaisemmin en olekaan käyttänyt mittanauhaa laihdutuksen seurantaan.

Alla tämänpäiväiset lukemat, suluissa 15.7 saadut tulokset.

68,6 KG (71,4 KG)
BMI 24,3 (25,3)
RASVA-% 37,4 (36,8)
LIHAS-% 26,4 (27,5)
RINNANYMPÄRYS 94 CM
VYÖTÄRÖ 76
MAHA NAVAN KOHDALTA 92 CM
LANTIO 95 CM

Paino on vajaassa kolmessa viikossa laskenut ihan mukavasti, varsinkin kun ottaa huomioon sen, että olen herkutellut viikottain. (Tänään tein muuten mokkapaloja astetta terveellisempänä versiona, ohjetta tulossa kunhan pääsen koneen äärelle!) Oletin, että rasvaprosentti olisi kolmessa viikossa tippunut, mutta se olikin noussut. Lihasprosentti taas oli laskenut eikä noussut. Osaako joku selittää syytä tälle, vai laitetaanko se vain epätarkan vaa'an (vai kenties lepsun laihduttajan) piikkiin?

Kuvat jouduin ottamaan tällä kertaa puhelimella, sillä kameran akku oli loppu. Pienoista muutosta on kuitenkin ehkä mahan seudulla huomattavissa.. kuukauden päästä edistystä on varmasti tullut lisää! Jatkossa aionkin päivittää mittoja kerran kuukaudessa, viikottain olisi mielestäni turhan usein.

Täytyy sanoa, että viime viikon liikuntasaldoon olin ainakin tyytyväinen. Viime aikoina liikuntaa ei ole tullut juurikaan harrastettua, lähinnä olen tehnyt kevyitä kävelylenkkejä koiran ja vaunujen kanssa. Nyt kuitenkin liikuin kuutena päivänä yhteensä neljän tunnin ajan, ja joka kerralla syke kohosi ja hikipisarat nousivat kasvoille. Kevyitä kaupassakäyntilenkkejä en siis ole taulukkoon edes merkannut.

MA: vaunulenkki 7 km (1 h 30 min)
KE: kotitreeni (30 min)
TO: kahvakuulatreeni (30 min)
PE: kotitreeni (30 min)
LA: kahvakuulatreeni (30 min)
SU: vaunulenkki (30 min)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti