maanantai 4. elokuuta 2014

Ruokavaliomuutos!

Heti piakkoin synnytyksen jälkeen ostin Bodycampilta vastasynnyttäneiden Fit Mom -paketin, johon kuuluu päivittyvät ruokavalio- ja treenisuunnitelmat. En kuitenkaan aloittanut dieettiä heti, vaan annoin itselleni luvan herkutella ensimmäiset kolme.. neljä.. viisi viikkoa? Dieetin aloittaminen siis venyi, ja siirtyminen siihen tapahtui asteittain ensin herkkuja vähentämällä ja ruokiin totuttelemalla. Kahden viikon ajan olen noudattanut ruokavaliota hyvin tarkasti, vaihdoin ainoastaan aterioiden paikkoja, jotta ne sopisivat paremmin päivärytmiini. Olen myös pitänyt herkkupäivän kerran viikossa.

Ensimmäinen ruokavaliopäivitys oli kuitenkin ilmestynyt jo Bodycampin profiiliini ja kärsimättömänä ihmisenä päätin siirtyä siihen jo tänään. Suuria muutoksia ei vielä tullut, mutta mukaan tuli hieman uusia ruoka-aineita, joka antaa jo mukavaa vaihtelua.

Harmittaa, etten alunperinkin aloittanut noudattamaan ruokavaliota piiruntarkasti ilman herkkupäiviä. Nyt on nimittäin alkanut tuntua siltä, että olen päässyt pahimmasta sokeririippuvuudesta eroon! Olenkin miettinyt, että valmennuksen loputtua aloittaisin dieetin alusta tismalleen ohjeita noudattamalla ilman herkkupäiviä. Kesän ja alkusyksyn aikana on nimittäin vielä kolmet eri juhlat luvassa, joten ruokavaliosta poikkeamisia tulee pakostikin. "Round two" ei siis kuulosta yhtään hullummalta idealta, jotta saan valmennuksesta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Onko kellään muulla kokemusta Fit Mom -paketista ja millaisia tuloksia olette sillä saaneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti