perjantai 26. syyskuuta 2014

Perjantai on paras!

Perjantai! Ennen odotin perjantaita että pääsee bilettämään, nyt sen takia että mies on viikonloput kotona ja voi hoitaa lapsia niin pääsee ite siivoamaan :D No, en valita.

Tänään oli taas salipäivä, vuorossa jalat (ja vatsat). Olo oli kyllä kuin turistilla kun mm. elämäni ensimmäistä kertaa menin testaamaan miten se jalkaprässi oikein toimii. No käsitys laitteesta kuitenkin tuli, vaikka vielä en hirveitä painoja uskaltanukaan kelkkaan lyödä. :)

Huomaa muuten, miten liikkeiden oikeaoppinen suorittaminen ja riittävät painot on tärkeitä - keskiviikon jälkeen paikat ei ollu oikeastaan ollenkaan kipeenä. Voi kun olis se pt (tai edes kaveri) mukana salilla neuvomassa! Alempana olevasta kuvasta näkeekin mikä on mun heikoin kohta - rimpulakädet! Tietysti en panisi pahaksi, vaikka saisin myös täydellisen pyllyn ja litteän vatsan.. Lista on loputon.

Tänään oon merkkaillu ylös syömisiä, ensi viikolla liikuntakurssin puitteissa ravitsemusluento jonne pitää tehdä ruokapäiväkirjaa. Oon myös lopettelemassa imetystä, joten senkin takia on mielenkiintosta nähdä paljonko kaloreita pystyn jatkossa syömään. Kiloja ois kuitenkin vielä pudotettavana.

Yksi on kuitenkin mistä en luovu, salin jälkeinen protskupatukka! Ah, oon niin koukussa noihin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti