perjantai 5. syyskuuta 2014

Uusia juttuja

Olen ahkera nettishoppailija ja tälläkin viikolla kotiutin pari pakettia, jotka sisälsivät mm. uusia treenivaatteita sekä lisäravinteita.
Syksyn kelejä silmällä pitäen tilasin Budget Sportista treenipaidan, pari pipoa sekä juoksutakin. Paita ja takki olivat jo tänään testissa ja tykkäsin kovasti! Paita on tuollaista hengittävää materiaalia. Takki on paksumpi kuin entinen juoksutakkini, mutta silti se ei ole yhtään hiostava. Pipoja piti tilata kaksi, kun en osannut päättää kumpi väri on parempi.. musta vei kyllä voiton.


Toinen paketti tuli Fitnesstukulta. Mukava, kun sieltä tilatessa saa aina kivoja bonustuotteita. Tällä kertaa niitä taisi olla huimat kolmasosa paketin sisällöstä! Tuolla kaiken tavaran alla on vielä neljän kilon proteiinijauhepussi, jospa siitä pariksi kuukaudeksi riittäisi. :D
Eniten odotin paketilta näitä, nimittäin fitnesspannukakkuja! Proteiiniahan näissä on mukavasti, mutta niin myös hiilareita ja rasvaa. Söin näitä tänään iltapalaksi, jatkossa taidan pitäytyä kuitenkin tutussa ja turvallisessa maitorahkassa ja jättää pannukakut herkkupäiville. Sen verran tuhti ravintosisältö näissä on. Paistoin lettuset paistinpannulla pienessä määrässä rasvaa, mutta seuraavalla kerralla voisi tehdä pannaria uunissa.


Monivitamiinia olen syönyt viimeksi raskausaikana. Nyt tilasin puolen vuoden monivitamiinit kerralla, kun ne olivat tarjouksessa. Jospa vitamiinilisästä olisi apua tähän uniseen ja saamattomaan oloon. CLA- sekä Omega-3 purkit olivat bonustuotteita, joten niistä ei tarvinnut maksaa mitään. En ole kovinkaan perehtynyt erilaisiin lisäravinteisiin, joten nuo bonustuotteet valitsin miehen avustuksella.

 
Myös Fitnesstukun logolla varustettu tutti tuli bonustuotteena. Tämä tulee "Pikkuveljen" käyttöön, vaikka hän onkin enemmän tissi- kuin tuttimiehiä.. :)

P.S. Onpa kuvissa aivan surkea laatu - suurin osa on napattu puhelimen kameralla. Mieheni kysyi eräs päivä jos haluaisin uuden puhelimen, taidanpa sittenkin tarttua tarjoukseen! Vinkkejä suht halvasta mutta hyvän kameran omaavasta puhelimesta?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti