maanantai 20. lokakuuta 2014

3 kk muutos - mitat ja kuvat

Pitkään mietin, kehtaanko tällaista postausta edes julkaista. Neljäsosa vuotta on projektia jo takana, eikä paino ole todellakaan tippunut sitä kaavailtua puolta kiloa viikossa. Suurin muutos onkin tapahtunut pään sisällä. Enää en pidä niin tärkeänä vaa'an lukemaa (kunhan paino on normaalin rajoissa niin se riittää minulle). Tärkeämpää on, että kehitystä tapahtuu kuntosalilla, kropassa mittojen muodossa ja ennen kaikkea että voin henkisesti (ja fyysisesti) paremmin kuin koskaan! :) Loppupeleissä aika huikee juttu, että minä joka ennen pystyin syömään kokonaisen prinsessakakun yhdeltä istumalta, syön nykyisin säännöllisesti neljä kertaa päivässä ja oon aloittamassa kuukauden päästä puolen vuoden bikinivalmennusta. Kyllä tässä nyt jotain muutosta on selvästi tapahtunut!


Peukku minulle ja kaikille muille elämäntapamuutosta käyville! Joku viisas on joskus sanonut, ettei Roomaakaan päivässä rakennettu. Sama asia pätee myös tässä, hiljaa hyvä tulee. :)

Sitten niihin muutoskuviin. Ylemmät kuvat ovat heinäkuulta ja alemmat tältä päivältä.


heinäkuu 2014 (71,4 kg) vs. lokakuu 2014 (68,2 kg)

Toki kuvat on otettu eri valossa, eri etäisyydeltä ja asennotkin poikkeavat hieman toisistaan, mutta ehkä pientä muutosta on silti havaittavissa? Jotenkin sitä on vaan niin vaikea huomata omista kuvista mitään muutosta. Lähinnä huomion kiinnitti tuon tämänpäiväisen sivuprofiilin kaksoisleuka, OMG! Ensi kerralla pitää siis muistaa katsoa suoraan eteenpäin eikä lattiaan. :D 

Loppuun kolmen kuukauden muutos taulukkomuodossa. Harmi etten älynnyt ottaa mittoja heti projektin alussa, vaan vasta pari viikkoa aloituksen jälkeen. Ensimmäisten viikkojen aikana paino tippui nopeasti kolmisen kiloa turvotusten lähtiessä, mutta sen jälkeen paino on heitellyt 68 kilon molemmin puolin.


4.8.2014
20.10.2014
Muutos
Paino
68,6
68,2
-0,4 kg
BMI
24,3
24,2
-0,1 yks.
Rasva % / kg
37,4 / 25,7
34,6 / 23,6
-2,8 %-yks. / -2,1 kg
Lihas % / kg
26,4 / 18,1
28,3 / 19,3
+1,9 %-yks. / +1,2 kg
Viskeraalinen rasva
5
4
-1
Rinnanympärys
94
91
-3 cm
Vyötärönympärys
76
75
-1 cm
Navan kohdalta
92
84
               -8 cm
Lantio
95
91
-4 cm

Mittauksissa käytän Omronin kehonkoostumusvaakaa sekä mittanauhaa. Vaa'an mukaan paino on pysynyt lähes samana, mutta rasvaa lähtenyt pois kaksi kiloa ja tilalle tullut kilon verran lihasta. En tiedä kuinka realistinen tuo tulos on, mutta kyllähän kehonkoostumuksessa jotain on täytynyt tapahtua sillä senttejä on kuitenkin lähtenyt joka paikasta. Mielenkiinnolla odotankin uutta InBody-mittausta, joka suoritetaan uudelleen parin viikon päästä liikuntakurssilaisten kesken. Aiemmat (karmeat) tulokset löytyy täältä.

Tänään jätin salin väliin, koska sovittiin kaverin kanssa yhteistreenit huomiselle. Illalla olis vuorossa sulkapalloa liikuntaryhmäläisten kanssa, mutta saa nähdä menenkö sinnekään. Jalat on nimittäin sen verran tönkkönä eilisen jalkarääkin jäljiltä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti