lauantai 4. lokakuuta 2014

Etsinnässä personal trainer

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että hankkisin personal trainerin avuksi elämäntaparemontin toteuttamiseen, Lähinnä esteenä on ollut raha, mutta myös se, että täälläpäin ei työskentele niin paljon pt:itä kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. 

Itselleni trainerista olisi apua monellakin eri saralla:


1. Ruokavalio. 

Vaikka tiedän syöväni suht terveellisesti, haluaisin saada ammattilaisen tekemän ruokavalion jota noudattaa jatkossa. Nimenomaan ruokavalion, joka on suunniteltu juuri minulle ja minun tarpeitani vastaavaksi. 


2. Treeniohjelma

Koska olen käynyt salilla vasta kolmisen viikkoa, kaikki laitteet ja liikkeet eivät ole vielä tuttuja. Haluaisin ammattilaisen opastamaan minulle oikeat suoritustekniikat ja laatimaan minulle tavoitteitani vastaavan ohjelman.


3. Tavoitteet

Vaikka suurimpana tavoitteena on elämäntapojeni muuttaminen terveellisemmiksi, en voi kieltää, etteikö kehon muokkaaminen parempaan suuntaan samalla kiinnostaisi. Minun on vain vaikea asettaa itselleni tavoitteita, koska en ole koskaan ollut juurikaan paremmassa fyysisessa kunnossa kuin nyt. En esimerkiksi osaa kuvitella, että rasvaprosenttini voisi koskaan olla normaalin rajoissa tai voisin painaa alle 65 kiloa (tällä hetkellä painan noin 67 kg). On vaikeaa uskoa muutos mahdolliseksi, koska en ole pystynyt siihen aiemminkaan. Haluan personal trainerin, joka inspiroi ja kannustaa minua jatkamaan aina vain parempiin tuloksiin!Kuva täältä.

Mikäli tiedät personal trainereita akselilta Jyväskylä-Pieksämäki-Kuopio tai olet itse sellainen, jätäthän kommenttia! Minulle voi myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kohtiunelmavartaloa@gmail.com. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti