sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Laatuaikaa perheen kesken

Onpas kiva viikonloppu takana! Ja mikä parasta, kivan siitä teki se, että vietettiin ihan vaan laatuaikaa perheen kesken. :)

Lauantaina lähdettiin käymään miehen kanssa salilla. Koskaan ennen meillä ei ole ollu mitään yhteistä harrastusta, mutta tästä tuli kyllä kertaheitolla sellanen! Hieman tosin oli outoa, kun oon tottunu treenaamaan yksin ja nyt miehen kanssa vuoroteltiin laitteissa. Salin jälkeen mies vähän kyseli, että onko mulla kenties se aika kuusta, kun rupesin vaan huutamaan kun mies raukka yritti opettaa mulle hauiskääntöä scott-penkissä. Saattoi mulla myös muutama kirosana päästä kyseisessä tilanteessa.. hävettää kyllä itteenikin miten herkästi joskus kiihdyn, nollasta sataan ihan sekunnissa. :D Tämä tapahtuu nimenomaan tuttujen ihmisten seurassa. Tämänkin takia haluaisin sen trainerin - mielummin otan ohjeita vastaan joltain tuntemattomammalta kuin tutulta, kaikille tutuille alan yleensä väittää vastaan mutta uusille ihmisille en uskalla.

Tänään vuorossa oli shoppailupäivä, jätettiin lapset hoitoon ja mentiin kahdestaan Matkukseen. Lähinnä tuli tuhlattua Ikeassa, mutta tarttui mulle pari juttua mukaan muualtakin.Gazozilta ostin treenitopin ja Punnitse ja Säästä-liikkeestä raakasuklaan valmistuspaketin. Raakasuklaata tein jo illalla ja maistoin - ihan ok, mutta ei mitään superherkkua. Toisaalta hyväkin, niin ei tule syötyä suklaita liikaa kerralla. Treenitoppi pääsee heti huomenna käyttöön, pitää ottaa siitä parempaa kuvaa päivänvalossa.

Melkein muuten sorruin tänään herkkuihin. Vaikka heti ensimmäisenä Matkukseen päästyä käytiin Subissa patongilla, niin Ikeassa pyörimisen jälkeen mulla oli sen verran nälkä, että kävin hakemassa herkkumyymälästä sellasen "suklaakakku"rasian. Ajattelin että syön siitä muutaman palan kotimatkalla. Onneks mies ajatteli mun parasta ja vei mut ABC:lle ostamaan protskupatukoita. Tuolla se rasia on vieläkin jääkaapissa. Pitänee syöttää suklaakakku vieraille niin ei tule itelle kiusauksia. :)

Syömisestä puheen ollen, nyt on alkanu tuntua siltä, että pitäis palata takaisin tiukempaan ruokavalioon. En tiedä johtuuko imetyksen lopettamisesta, tämän hetkisestä turvotuksesta vai mistä, mutta paino on nyt jotenkin jumahtanut. Itse asiassa maanantaina se oli 400 grammaa enemmän kuin edellisellä viikolla ja kilon enemmän kuin olin asettanut tavoitteeksi tälle viikolle. Sen takia odotankin hieman jännityksellä huomista, aamulla olisi vuorossa taas punnitus. Taidan ottaa pitkästä aikaa mitatkin, jos niissä edes olisi muutosta havaittavissa.

Nyt pitää alkaa selata viikonlopun fitness-kisojen tuloksia ja sitten nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti