keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nettivalmennusko minulle?

Päässä on alkanut muhia ajatus siitä, että ottaisin jonkun nettivalmennuksen vauhdittamaan tätä painonpudotusprojektia. Tällä hetkellähän syön suurinpiirtein Bodycampin Fit Mom-ruokavalion mukaisesti (oon muokannut ruokavaliota hieman vähentäen kaloreita) ja saliohjelmani on suoraan netistä (linkki!) kopioitu.

Kokosinkin netistä erilaisia nettivalmennuksia, jotka sopisivat tämänhetkiseen tilanteeseeni. Tavoitteena siis timmi mutta lihaksikas "bikinikroppa".


Kuva: Bodycamp

Bodycampin Ms. Fitness on löytämistäni valmennuksista pitkäkestoisin. Hintaa tällä puolen vuoden paketilla on 150 euroa, eli vain 6,25 euroa / vko! Valmennus on ilmeisen suosittu, sillä se järjestetään jo viidettä kertaa. Plussaa siitä, että hintaan sisältyy  4 yhteistapaamista, jolloin treenataan ryhmänä pt:n kanssa tai harjoitellaan poseerauksia. Valmentajaan ollaan yhteydessä myös sähköpostilla/puhelimitse, jolloin ohjelmat voidaan räätälöidä mahdollisimman henkilökohtaisesti. Tsemppiä ja vertaistukea on saatavilla Ms. Fitness:n omassa Facebook-ryhmässä. Aloitus on kuitenkin vasta 15.11, enkä millään malttaisi odottaa sinne asti.


Kuva: Fitfarm

Fitfarmin Bikini Challenge kestää 10 viikkoa. Hintaa valmennuksella on 99 euroa, eli 9,90 euroa / vko. Olen kuullut, että treenit on aika rankkoja, joten hieman hirvittää miten niistä selviäisin. Tässäkin valmennuksessa on mahdollisuus osallistua yhteistapaamisiin. Treenit vaihtuvat ilmeisesti ainakin osittain joka viikko, joka tuo mukavaa vaihtelua. Valmennus on alkanut 13.10, mutta siihen on mahdollista ilmoittautua vielä reilun viikon ajan.


Kuva: Bodycamp

Bodycampin Ms. Fitness Light on kolme kuukautta kestävä valmennus. Hintaa sillä on 110 euroa, eli 9,17 euroa / vko. Yhteistapaamisia on kolme kappaletta, samoin kuin netin kautta tapahtuvia pt-tapaamisia. Tälläkin valmennuksella on Facebookissa oma ryhmänsä. Aloitus on ollut 15.10 eli tänään, mutta uskoisin osallistumisen olevan vielä mahdollista.


Mihin valmennukseen sitten päädyin?

Jos pitäisi valita valmennus pelkän keston perusteella, olisi valintani ensimmäinen eli Ms. Fitness. Se alkaa kuitenkin vasta kuukauden päästä, enkä malttamattomana ihmisenä jaksa kyllä odottaa sinne asti. :D Jäljelle jäävät siis kaksi seuraavaa valmennusta, jotka molemmat kestävät kolmisen kuukautta. Hintakin on lähes sama. Näistä kahdesta Bodycampin versio houkuttelee enemmän, koska siihen pitäisi kuulua henkilökohtaisemmin suunnitellut ravinto- ja treeniohjelmat. Valinta on kuitenkin vaikea, ja tämä yö taitaa mennä pähkäillessä kummanko ottaisin.


Onko joku osallistumassa tai aiemmin osallistunut kyseisiin valmennuksiin? :) Tai olisiko sinulla vinkata jotain muuta valmennusta?


Loppuun pitää vielä mainita yhdestä hyvästä valmennuksesta, eli Muscle Challengesta. Itselle se ei ole ajankohtainen, sillä valmennus on tarkoitettu lihaskasvuun tähtääville treenaajille, mutta jatkossa voisin hyvinkin kuvitella ottavani osaa siihen. Valmennus kestää kuusi viikkoa ja on täysin ilmainen. Käykää siis tsekkaamassa http://www.musclechallenge.fi/!


2 kommenttia:

  1. Lukemassa. Hyvän valinnan teit ja nyt sitten kunnon höyryllä etiäpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, mä luulen kans että valinta oli oikea! :) maltti on valttia ja kuukausi hujahtaa nopeesti ja sit tosi toimiin! Vaikka ranttaliksi syömisen suhteen ei laiteta nytkään. :)

      Poista