keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Suklaan korvike

Viimeiset kirjotukset pyörineet aika lailla saman aiheen ympärillä :D No mut ei se mitään, ajattelin jakaa pienen herkkuvinkin jos siellä ruudun toisella puolella on muita makean ystäviä. 

Mulla, niinkuin monilla muillakin naisilla, tulee mielettömät suklaan himot varsinkin tiettyyn aikaan kuusta. No, illalla pengoin kaappeja ja päätin kehitellä nopean ja ennenkaikkea terveellisemmän suklaan korvikkeen.


Heitin tehosekoittimeen taateleita, raakakaakaota, kauramaitoa sekä hieman steviaa. Hurautin ainekset sekaisin ja valmista! Tarkoituksena oli laittaa seos vielä jääpalamuotteihin pakkaseen jähmettymään, mutta koska taatelit jäivät aika isoiksi paloiksi söin herkun ihan sellaisenaan.

Maku oli ihanan suklainen ja voisin hyvin kuvitella syöväni tätä jatkossakin suklaan korvikkeena. Tänään myös korvasin normaalisti kahvin kanssa syömäni (sokerisen) proteiinipatukan leivällä. Ehkä olen siis lopultakin pääsemässä sokeririippuvuudesta eroon! Mahtava fiilis. :)

Muita sokeririippuvaisia tai siitä eroon päässeitä? Mitä te syötte silloin kun herkkunälkä iskee?

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Löysin sun blogin kun googlasin suklaan korviketta :D En itselleni, vaan 3v tyttö kinuaa aina vain suklaata! Pitää kokeilla tätä.
    Jade/ ollaankoperilla.blogspot.com

    VastaaPoista