lauantai 4. lokakuuta 2014

Uusia lisäravinteita

Tänään kaupasta tarttui mukaan pari uutta lisäravinnepussia.

 Fast Malto 7,95 € / Fast Pudding 25,95 €

Fastin Malto sekä Pudding maussa Cookies & Cream. Nyt kun aion jättää sokeripitoiset protskupatukat pois palkkarikäytöstä, niin siihen tilalle otan maltosta sekä protskujauheesta tehdyn palkkarin. Tuota puddingia käytin tänään leivonnassa, mutta muuten se on vielä testaamatta. Aiempi ostamani pudding onkin Mannisen versio, joten saa nähdä miten tämä uppoaa.

(Onko kukaan muu muuten koukussa puddingeihin? Mikä on lempparimakusi?)Syy siihen, miksi tänään innostuin leipomaan on tässä - löysin kaupasta raakakaakaojauhetta! Ihan raakakakkua en "leiponut", mutta terveellisemmän version suklaakakusta kuitenkin. 


Ja tässä lopputulos mitä mm. puddingista ja raakakaakaosta saa aikaan. Nam! Laitan myöhemmin ohjeenkin kakusta blogiin. :)

Nyt taidan jatkaa Superdieetti-ohjelman katselua, mies lupasi hoitaa nuorimmaista tämän yön ja äiti saa tehdä mitä haluaa. Käytetään se aika siis motivaatio-ohjelmia katsomalla ja blogeja lukemalla. :) (Okei, tänään koitan myös mennä ajoissa nukkumaan, viime yönä kun tuli valvottua puoli kolmeen asti..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti