maanantai 3. marraskuuta 2014

Ei menny ihan niinku Strömsössä..

No niin, tänään oli vihdoin se kauan odotettu InBody-mittauksen uusinta ja noh.. Tulokset oli hieman erilaiset mitä olin odottanut. Teen vielä tarkemman postauksen tuloksista mutta tässä tärkeimmät.

Minähän olin siinä uskossa, että kahdessa kuukaudessa tiputtaisin rasvaa useita kiloja ja samalla saisin tilalle lihasta lähes saman määrän. (Nyt tarkemmin ajatellen tuo kuulostaa vähän liian hyvältä voidakseen olla mahdollista. :D)

Tämä rouva tiputettiin siis takaisin maan pinnalle pilvilinnoista kun paperissa luki että 9 viikossa lihasmassa on pysynyt samana ja rasvaakin tippunut vain 1,5 kiloa.

Toisaalta, vasta nyt ymmärrän tuon ruoan merkityksen - on syötävä tavoitteiden mukaan. Ruokavalion kaloreiden pitää olla SELKEÄSTI miinuksella jos haluaa tiputtaa painoa ja plussalla jos haluaa kasvattaa lihasta. Itse en oikein tiennyt kumpaa haluaisin tai minun kannattaisi tehdä, joten söin 1800-2000 kaloria päivässä ja tuloksena alle 200 gramman pudotus viikkoa kohden.

Mutta tästä en lannistu, joka tapauksessa oon saanut hieman rasvaa pois kropasta ja salitreeni on ehdottomasti se juttu mitä haluan jatkossakin harrastaa. Nyt olisi enää vajaa pari viikkoa Ms. Fitnessin alkuun ja sitten pistetään ihan uusi vaihde silmään!

Tällaisia mietteitä tähän maanantaihin. Miten muiden viikko on alkanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti