sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ms. Fitness - aloituskuvat
Eilisistä suunnitelmista poiketen tämä päivä on mennyt salin sijaan leväten ja flunssasta toipuen. Viikolla jo pidin pari lepopäivää ettei flunssa pääsisi kunnolla alkamaan, mutta ilmeisesti perjantain ja lauantain treenit olivat liikaa puolitehoiselle kropalle. Varvaskin on vielä hyvin kipeä ja hieman tulehtuneen oloinen, joten parempi pitää nyt ainakin pari päivää taukoa liikunnasta. Syötyä on sen sijaan tullut tismalleen dieetin mukaan ja monivitamiinitkin kaivettu kaapin pohjalta. Jospa ensi viikolla pääsis vielä treeninkin makuun!

Tänään skarppasin kuitenkin sen verran, että otin Ms. Fitness lähtötilannekuvat. Kahdessa ekassa näkyy tämän hetkinen tilanne lihasten osalta.. eli noh.. katsellaan uudestaan sitten kuuden kuukauden päästä. :D

Tarkkoja vaa'an lukemia ei ole nyt antaa, mutta viime aikoina aamupaino on pyörinyt 68 kilon tietämillä. Yritän nyt välttää jokapäiväistä vaa'alla ravaamista, koska plussakaloreilla ollessa paino tulee varmaan hieman nousemaan. Mielummin nautin ruoasta kun sitä nyt saa syödä ja kulutan siitä saadun energian salilla kuin painosta murehtimiseen. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti