perjantai 7. marraskuuta 2014

Viikon jalkatreenikielto

Tänään mun varpaankynnelle tehtiin pienimuotoinen operaatio ja muistona siitä on isovarpaassa tuollainen mieletön paketti. Harmittelinkin ekana lääkärille että miten mä nyt meen salille?! :D Lääkäri lohdutti, että huomenna tilalle voi laittaa pienemmän sidoksen jolloin salikengätkin mahtuu hyvin jalkaan. Tosin jalkatreenejä en saa tehdä viikkoon, jottei varpaassa oleva haava ala vuotaa joka taas hidastaisi paranemista. Sinäänsä tämä treenikielto osui kyllä hyvään saumaan, että se loppuu juuri ennen ms. fitnessin alkamista.

Vaikka kyseessä olikin hyvin pieni toimenpide niin nyt puudutusaineen lakattua varpaaseen jomottaa ikävästi särkylääkkeistä huolimatta. Juuri sellainen olo, että tekis mieli mennä makaamaan sohvalle peiton alle suklaalevyn kanssa! Harmi vaan, että oon sanonu miehelle ettei se saa tuoda mulle enää mitään herkkuja kaupasta vaikka kuinka pyytäisin.. Mutta eikös tää nyt ole eri asia, kun lääkäri olis mulle sairaslomaakin kirjottanut?? :D Harmi vaan, ettei noista saikuista oo hyötyä tälleen kotiäitinä ollessa.

Huomenna jos varvas ei oo megakipeä niin menen salille, alkuviikosta tulikin neljän päivän salitauko kun miehen isä ei päässyt lapsia vahtimaan päiväunien ajaksi. Sunnuntaina juhlitaan sitten Isiä ja lupasin miehelle et mennään vihdoin sinne kiinalaiseen syömään, joka on ollut suunnitelmissa jo vuoden ajan. Sunnuntai pyhitetään siis kokonaan perheelle. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti