torstai 25. joulukuuta 2014

Ihana kamala Joulu


Toivottavasti kaikilla on kiva joulu takana! :) Meidän perheellä tämä joulu meni sairastaessa, itse sairastuin aaton vastaisena iltana mahatautiin ja esikoinen kuumeeseen aattona.  Aattopäivä meni kyllä aikalailla huonoa oloa potiessa, makasin sohvalla kun muut availivat lahjojaan. :D Onneksi pöpö meni päivässä ohi, joten huomenna takaisin ruotuun ja salille!


Huonosta olosta huolimatta panostin jouluna sen verran,että meikkasin pitkästä aikaa. En siis todellakaan laittaudu koskaan arkisin, vaan ainoastaan silloin kun on jotkut juhlat tai erikoisempi meno tiedossa. Edellisen yön oksentelusta johtuen silmänympärykset olivat sen verran karmean näköiset verenpurkautumista johtuen, joten pakko oli peittää ne piiloon. Tuo mahatauti vahvisti muuten kovasti päätöstäni siitä, ettei yhtään raskautta enää, kiitos. Palkinto raskaudesta on mitä mahtavin, mutta odotus ja sen tuomat vaivat pahoinvointi mukaan lukien ei vaan oo mitään herkkua. 


Olin ilmeisesti ollut tuhmana, kun pukki toi mulle vaan pari lahjaa, esikoisen saadessa varmaan kymmenen pakettia. :D Tämä kirja tuli kahlattua läpi heti aattona, mielenkiintoista tekstiä kisoista kiinnostuneelle! Jos jotain asiaa olisin kaivannut, niin lisää kuvia tekstiä selkiyttämään. Esim. eri fitnesslajeja vertaillessa ei ollut laitettu mitään kuvia, jotta olisi nähnyt hieman sitä eroa eri lajien kisaajien välillä. Valmennettavien haastatteluihin olisin myös kaivannut lisää kuvia, vaikkapa vertailukuvaa valmennuksen alusta ja kisapäivältä. Onneksi netti on kisaajien blogeja pullollaan, jossa näitä muutoskuvia kyllä pääsee näkemään. :)

Aattona vielä mahataudin kourissa ollessani tuli mietittyä kaikenlaista. Luulen, että mieleni koki taas harppauksen näissä ruoka-asioissa eteenpäin. Vaikka tarjolla oli kaikenmaailman herkkuja ja muita jouluruokia niin unelmoin vaan että paha olo lähtisi pois ja pääsisin syömään kunnon ruokaa. :D Toki niitä ei niin terveellisiä juttujakin tuli sitten myöhemmin vedettyä, myös tänäänkin, mutta jotenkin niistä ei enää saa sellaista tyydytystä kuin ennen. Ja se olo mikä niistä tulee! Tänä aloitinkin päiväni kaurapuurolla. Mietin siis aamulla että mitäs hyvää söisin, mikäli olisi kuitenkin mahaystävällistä, no tein kaurapuuron maitoon ja oikein voisilmä päälle. :D Nam!

Mutta siis huomenna takaisin ruotuun niin ruokavalion kuin treeninkin osalta. Näitä vapaasyöntipäiviä nyt tuli näiden ensimmäisten parin kuukauden aikana enempi kuin kaksi, mutta oon päättänyt että enempää niitä ei tule koska haluan todellakin onnistua mun projektissa. Niinhän se on, että ei pidä lannistua epäonnistumisista vaan oppia niistä jotakin ja mennä eteenpäin. Ja sen olen todellakin oppinut, että jos mulle vielä kevään mittaan annetaan vapaasyöntipäivä, niin aion pitää sen ihan puhtaita hiilareita syöden. Tällaset mättöpäivät ei toimi mulla koska a) aloitan ne ennenkuin ois edes saanut ja b) jatkan niitä sinne oikeaan vapaasyöntipäivään asti. Ensi vuosi menee itseasiassa kokonaan ilman karkkia, tällä tavalla lupauduin tukemaan yhtä henkilöä lähipiirissä jos hän lopettaa tupakan polton. :)

Miten teidän joulu meni ja joko on uudenvuodenlupauksia mietitty?2 kommenttia:

  1. Joulu meni mukavasti, syöden ja salilla :-) Tuli siis käytettyä ne pari vapaasyöntipäivää, nyt on mukava palata "normaaliarkeen"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en päässyt vielä tänäänkään salille, kun mies ja toinen pojista olivat vielä sen verran kipeinä. Mutta pientä reisijumppaa tein kotona ja palasin takasin dieettisapuskoihin, kylläpä vaan piristi kummasti! :)

      Poista