keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulu (ja vapaasyöntipäivä) on jo ovella

Tuntuu että vasta äsken oli syksy ja nyt on jouluun enää kolme viikkoa. Ihanaa! Tästä joulusta erityisen mukavan tekee se, että Bodycampin valmentajat lupasivat vapaasyöntipäivän kaikille sitä haluaville. :) Itse ajattelin toteuttaa sen niin, että aattona saan syödä herkkuja tai muita dieettiin kuulumattomia ruokia niin halutessani, enkä edes yritä kuluttaa ylimääräisiä kaloreita liikkumalla entistä enemmän. Joulu on nimittäin varattu vain ja ainoastaan perheelle. <3 Seuraavana päivänä palaan toki takaisin ruotuun, joten tuskin kovin suurta vahinkoa tuosta yhden päivän rennommasta syömisestä projektilleni on.
 


Viikonlopun vietimme anoppilassa. Lauantaina oli tarkoitus lähteä yhden Ms. Fitnessläisen kanssa Oulun ryhmätapaamiseen, mutta pahaksi onneksi reissukaveri nukkui pommiin joten tapaaminen meni sivu suun. :D No tammikuussa Tampereen tapaamiseen sitten paremmalla onnella. Loppupeleissä päivästä tuli kuitenkin ihan kiva, vietettiin aikaa perhen kesken, kävin salilla ja illalla mentiin lasten kanssa moikkaamaan perhetuttuja. 
 

  
Viikonloppuna minulla oli tottakai omat ruoat mukana. Meiltä uupuu kunnollinen kylmäkassi, joten hauskuutin kavereita raahaamalla evääni Fostersin olutkassissa. :D No hyvin hoiti hommansa, ja oli just eikä melkein mitoitettu noille rasioille!


Salitreeneistä oon tykänny tosi paljon. Kiva että ohjelma on nelijakoinen, mukavaa vaihtelua siihen että olisi vain ylä- ja alavartalon ohjelmat ja tekisin niitä kahdesti viikossa. Kerran viikossa teen salin päätteeksi intervallitreenin ja voin kertoa että hiki tulee! 

Tuntuu että tällä hetkellä elämä rullaa mukavasti, on tämä valmennus, saan olla kotona lasten kanssa mutta pieniä työkuvioita on myös suunnitteilla. Pitkästä aikaa oon tyytyväinen elämääni ja odotan innolla tulevaa. :) 

Tänään tuli veronpalautuksetkin, perinteisestihän ne menee yleensä joululahjojen ostoon ja niin myös meikäläisellä. Tosin summa jonka sain oli sen verran pieni, että hieman pitää satsata myös omasta pussista. Vaikka viikonloppuna kiersin parin tunnin ajan kauppoja, en löytänyt MITÄÄN. Voitteko kuvitella?? Lähdin kauppakeskuksesta tyhjin käsin. :D Pitänee siis joku ilta perehtyä nettikauppojen tarjontaan ja tilata joululahjat netistä.

Joko teillä on jouluvalmistelut kovassa vauhdissa ja joululahjat ostettuna? Meneekö joulu dieetillä vai kinkusta ja konvehdeista nauttien? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti