maanantai 15. joulukuuta 2014

Ms. Fitness - ensimmäinen kuukausi

Nyt on ensimmäinen kuukausi valmennusta takana. Ruokalipsahdusta lukuunottamatta fiilikset ovat todella hyvät! Oon tykännyt todella paljon nelijakoisesta saliohjelmasta. Salin lisäksi oon tehnyt pari aerobista viikossa, ne ei ole mun lemppareita, mutta onneksi toisen aerobisen sai tehdä intervallitreeninä juoksumatolla tms suorittaen.

16.11.2014  

15.12.2014

Tämän valmennuksen myötä oon oppinut jättämään vaa'an kyttäämisen. Viimeksi oon käynyt vaa'alla viime viikolla, silloin paino oli about samoissa lukemissa kuin kuukausi sittenkin, eli 68-69 kilon välillä. Pitää joku päivä kaivaa mittanauha esille, ainakin vatsanseutu näyttäisi kuukaudessa hieman kaventuneen. Toki matkaa tavoitteeseen on vielä, mutta niin on tätä valmennustakin jäljellä viisi kuukautta! :D


 Nyt on menty pari päivää uutta treeni- ja ruokaohjelmaa. Ruokavaliossa kalorit tippui 2500 -> 2200 kaloriin hiilareita hieman karsimalla. Aerobisia lisättiin 2-3 -> 4-5 per viikko. Saliohjelmakin uudistui ja tykkään tästä uudesta ohjelmasta vielä enemmän kuin entisestä! Nyt kun oon uskaltautunut tekemään myös supersarjoja, niin esim. eilen pohjetreeni sai aivan uuden ulottuvuuden. Aiemmin en ole supersarjoja tehnytkään, kun oon käynyt sen verran ruuhkaiseen aikaan että tarvittavat laitteet on olleet varattuna. Nyt oon alkanut käydä salilla aamulla heti kahdeksan maissa. Kiva kun saa treenata aikalailla omassa rauhassa ja päiväkin lähtee ihan eri tavalla käyntiin kun tekee treenit heti aamusta. :)


Tällä hetkellä mun elämässä on paljon kaikkea kivaa menossa. Oon hieman sellanen ihminen, että kyllästyn helposti, jos mulla ei ole koko ajan jotain projektia menossa. Vaikka rakastankin todella paljon olla kotiäitinä, se ei vaan riitä mulle. Tarviin jotain "omaa juttua", että saan välillä unohtaa nämä joka päiväiset kotiaskareet. Sen takia aloitinkin tämän valmennuksen, jaksan paljon paremmin touhuta kotonakin lasten kanssa kun saan välillä tehdä omia juttuja. Mutta nyt rupesi tuntumaan että pelkkä elämäntapamuutos ei riitä, haluan vielä jotain enemmän! Senpä takia mulla onkin suunnitteillä palata osittain työelämään ja alkaa tehdä töitä omalla toiminimellä kauneudenhoidon parissa. Jänniä juttuja siis luvassa ensi vuodelle! :) 
1 kommentti:

  1. Vaakaa ei kannata liikaa tuijotellakkaan:-)
    Mä oon ollu kans tyytyväinen treeniohjelmiini ja muutenkin. Tsemppiä sinne ja mukavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista