maanantai 29. joulukuuta 2014

Tee asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi

Eilen perheemme sai kuulla suru-uutisen, että eräs läheisemme oli menehtynyt yllättäen. Uutinen oli shokki kaikille, eikä tapahtunutta voi vieläkään uskoa todeksi.

Tapahtunut sai minut miettimään elämää, ja sitä, mitä siltä haluan. Niin kornilta kuin se kuulostaakin, päätin eilen että jonain päivänä vielä nousen sinne bikini fitness-lavalle, jos se vain minusta on kiinni. En halua enää koskaan palata vanhoihin elämäntapoihini, jolloin söin mitä huvitti ja vapaa-aika kului enemmän sohvan pohjalla kuin kuntoilun parissa. Koen myös olleeni koko elämäni ajan alisuorittaja, eikä kohdalleni ole vielä sattunut sellaista todella "omaa" juttua. Nyt uskon sen löytäneeni. Vihdoin olen löytänyt harrastuksen, tai oikeastaan elämäntavan, johon haluan panostaa sataprosenttisesti. Tottakai perhe tulee aina olemaan ensimmäisellä sijalla elämässäni, mutta myös unelmien toteuttamiselle tulee antaa sijaa!

 


Huomenna lähden salille starttaamaan uutta treeniviikkoa. Vaikka mieli on vielä maassa, tekee ihan hyvää saada välillä jotain muuta ajateltavaa. 

Muistakaa rakastaa läheisiänne, silloin kun se on vielä mahdollista. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti