perjantai 9. tammikuuta 2015

Diagnoosi: Yläraajan revähdysvamman jälkitila

Aamulla kävin lääkärissä revähtäneen olkapään takia. Toiveissa oli, että käsi olisi ultrattu ja saatu hieman tarkempaa tietoa mitä tälle kädelle on oikein käynyt. Lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että kyseessä on vain pieni revähdys, jonka pitäisi parantua itsekseen. Kuulemma tällaisen parantumiseen voi mennä kuusikin viikkoa.Vielä siis jopa kolme viikkoa jäljellä! Huoh. No onneksi käsi on jo parempi, ainoastaan olkapäitä treenasin tänään normaalia pienemmillä painoilla. Sen verran sain kuitenkin lääkäriä suostuteltua, että hän kirjoitti mulle lähetteen viidelle kerralle fysioterapiaan. Ei tee yhtään pahaa saada neuvoja olkapään kuntouttamiseen ja hierontakaan ei ole koskaan pahitteeksi. Viime kerralla tuli myös puheeksi mun notkoselkä ja fysioterapeutti huomasi että mulla oli toinen SI-nivel pois paikaltaan, joka aiheutti jalkojen pituuseroa ja mahdollisesti myös selkäkipuja. Jatkossa haluankin vinkkejä myös ryhdin parantamiseen ja notkoselän "korjaamiseen". Kuulemma tuo SI-nivel lähtee myös uudestaan helposti paikaltaan, joten luultavasti sekin on taas niksautettava takaisin paikalleen.


Alkuviikon annoin yläkropan levätä ihan kunnolla, mutta tänään kävin treenaamassa selkää ja olkapäitä. Loppuun tein myös intervallitreenin juoksumatolla ja vitsi että siitä tuli hyvä fiilis! Kaksi kuukautta sitten kun aloitin valmennuksen niin intervallit meni nopeuksilla 8/5 km/h, nyt pätkät meni 10/6 km/h. :) En oo koskaan ollu mikään juoksijatyyppi, joten kiva nähdä miten kunto kehittyy tuollakin puolella.


Penkkitulokset ei sen sijaan vielä päätä huimaa.. yllä kuva viime viikolta, tangossa yhteensä 25 kiloa. :D No eiköhän nämäkin tulokset vielä parane, tosin enempi taidan jatkossa panostaa tuon alakerran treenaamiseen.

Vielä olis tunti odoteltava että uudet ohjelmat tulee, innolla ja kauhulla jännitän mitä sieltä oikein on tulossa. Luulen kyllä, että ruokavaliota kiristetään taas hieman, niin rasvatkin alkaa palaa entistä tehokkaammin. Ja sehän passaa mulle. :)

Palailen huomenissa uusien ohjelmien kera. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti