keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Mari ja puolen vuoden superdieetti

Noh, okei. Minun kohdalla ei voi puhua mistään superdieetistä tai -tuloksista. Itse asiassa alla olevien kuvien välillä on vain 4-5 kilon ero. Elämäntapojen muuttumisen myötä kuitenkin kroppa, ja eritoten  oma mieli, on kokenut totaalisen muutoksen.

heinäkuu 2014 - tammikuu 2015

Toki puolessa vuodessa olis ollu mahdollista pudottaa painoa vaikka tuplasti, mutta mä koen tärkeämpänä sen, että olen sisäistäny nämä uudet terveämmät elämäntavat. Mullahan on takana monta eri laihdutusyritystä, mutta aina ne ovat jääneet pariin viikkoon tai tulokset eivät ole olleet pysyviä. Nyt kuitenkin haluan uskoa, että tällä tiellä pysytään. Ja toki projekti jatkuu vielä!

Mun oli tarkoitus lähteä aamulla salille, mutta kohtalo päätti toisin, kun huomasin että uimahallin/salin kassa aukeaa vasta puolilta päivin. Muutenkin selkä on taas tosi kipeä ja tälläkin hetkellä makaan vaan sängynpohjalla. Tänään menen kuitenkin vielä lenkille ja teen pientä selkäjumppaa ja venytyksiä, mun tilanteessa kun liikunta on parasta lääkettä. :)

Hei ilmiantakaas kaikki superinspiroivat blogit! Jos vaikka niistä sais lisämotivaatiota tähän omaankin projektiin. :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Vaikka kroppa tekee töitä niin tekee mielikin joutuu tekemään, että sisäistää ja oppii uusia asioita ja tapoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Esim. oon julistanut aina että kaurapuuroa ei voi syödä kun maitoon tehtynä ja voisilmän kera, mutta hyvin uppoo nykysin veteen tehty puuro raejuuston kanssa. :)

      Poista