lauantai 17. tammikuuta 2015

Päiväreissu Tampereelle

Tänään oli kiva päivä, vuorossa oli nimittäin omalta osalta ensimmäisen Ms. Fitness yhteistapaaminen Tampereella. Valitettavasti itse tapaamisesta ei mulla ole kuvia, niitäkin mahdollisesti lisäilen myöhemmin jos kuvia käsiini saan ja luvat niiden jakamiseen. :)

Alkuun halukkaat sai teettää kehonkoostumusmittaukset. Itse kävin Inbodyssa juuri viikko sitten, joten jätin mittauksen tällä kertaa väliin. Tämän jälkeen meidät jaettiin kahteen ryhmään. Meidän ryhmä aloitti posetreeneillä, eli eikun korkkarit jalkaan. :) Alkuun harjoiteltiin hyvää perusryhtiä, jonka jälkeen käveltiin pikku pätkä valmentajan seuratessa jokaisen suoritus. Harjoiteltiin myös body fitnessin taka-asentoa ja bikinin etuasentoa. Näissäkin valmentajamme Alona kävi korjaamassa jokaisen asennon kohdilleen. Ei muuten uskois, miten rankkaa tuo poseeraaminenkin voi olla. Hatunnosto kaikille, jotka siellä kisalavalla jaksaa olla samassa asennossa monta minuuttia! Itsellä alkoi nimittäin jalat ja kädet täristä parin minuutin jälkeen kun kuumehorkassa olis ollut. :D Tämän jälkeen meillä oli crossfit-tyyppiset treenit, alkuun harjoiteltiin liikkeet läpi ja lopuksi 16 minsaa kunnon tykitystä. Ihan kivaa vaihtelua salitreeniin välillä tuollainen toiminnallisempi harjoittelu.
 
Tänään pyrin syömään dieettiruokavalion mukaan, vaikka hieman siitä poikkesinkin. Treenin jälkeen nimittäin herkuttelin junamatkalla Subin patongilla ja parilla Questbarilla. Nam. <3 Harmi ettei Fitnesstukussa sattunut olemaan mun lempparia noista patukoista, mutta tulipahan testattua muitakin makuja. Nappasin myös kassinpohjalle pari tuollaista protskurahkaa, kun niitä ilmaiseksi jaettiin. Maistoin noitakin yhden, mutta toinen taitaa jäädä syömättä. Huomasin nimittäin vasta myöhemmin, että yksi tuollainen rahka sisältää sokeria 12,6 grammaa, eli vajaan viiden palasokerin verran!

Huominen menee taas reissatessa kun lähdetään koko perheen voimin shoppailemaan. Vaikka tänään oli kiva päivä, niin huomistakin odotan kovasti kun päästään viettämään laatuaikaa miehen ja lasten kanssa. :) Jos jaksan, niin aamulla käväisen tekemässä vielä pikaiset treenit salilla.

Kivaa viikonloppua kaikille! Muistitteko lotota? Seitsemällä miljoonalla nimittäin ostaisi pari rahkapurkkia ja kuntosalikorttia.. tai vaikka sen oman kuntosalin. ;)2 kommenttia:

  1. Vähän oon kade kun en päässy itse osallistumaan Tampereen treeneihin:-/ Jospa sit ens kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi yhteistreenit on kyllä hirmu kivoja! Toivottavasti pääset ensi kerralla. :)

      Poista