maanantai 26. tammikuuta 2015

Tavoitteet muuttuu, panokset kovenee

Nyt on tämä tyttö aika täpinöissään! Oon menossa huomenna tapaamaan erästä valmentajaa, jonka kanssa olisi tarkoitus jatkaa tätä mun kroppaprojektia. Mähän oon tällä hetkellä Bodycampin Ms. Fitness-valmennuksessa, mutta pikku hiljaa on alkanut tuntua siltä, että tarvitsisin vieläkin henkilökohtaisempaa valmennusta. Eli sen jonkun, joka olisi potkimassa persuksille ja tarkastamassa tekniikoita salilla. Mua on myös alkanut kutkuttamaan kilpaileminen ihan tosissaan, joten senkin kannalta haluaisin ruokavalion ja treenin olevan just eikä melkein mun tavoitteita varten laadittu. Toki Bodycampiltakin löytyy ammattitaitoisia personal trainereita, mutta he sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseutu-Tampere-akselilla. Näin ollen tulin siihen tulokseen, että uusi valmennussuhde olisi minulle järkevin ratkaisu.

Mitään ei ole tosiaan lyöty vielä lukkoon, mutta sain jo esimerkiksi hieman arviota siitä, milloin kilpaileminen olisi minun kohdallani mahdollista. Toki arvio on aina arvio, eikä esimerkiksi mun rakenteesta voi vielä sanoa mitään varmaa, ennenkuin ylimääräiset rasvat on tiputeltu pois.

Mutta huomenna oon tosiaan paljon viisaampi jatkon suhteen ja kerron heti tänne bloginkin puolelle kun on jotain kerrottavaa. :)

1 kommentti:

  1. Hui jui,jänskää, kerrohan pian lisää! Mä oon kans jo miettiny mitä tän kevään jälkeen,miten jatkan. Se on kuitenkin selvää että jotain "henkilökohtaisempaa" valmennusta kuitenkin:-)

    VastaaPoista