keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uudet valmennuskuviot


Tänään treffasin tosiaan uusien valmentajien kanssa ja nyt voin ylpeänä ilmoittaa olevani osa Team Fysiomakeria! Kisatavoitteet on vasta vuodessa 2017, mutta kisatiimiin kuuluminen antaa ihan eri tavalla intoa omaankin tekemiseen. :) Valmentajinani toimivat Miia ja Tuomas Nyyssönen Kuopiosta.


Valkkujen treffaamisen jälkeen näin paria kaveria ja pakko myöntää, kävin myös Arnoldsissa nappaamassa yhden donitsin.. mun oli tarkoitus ottaa siitä kuva todisteeksi, mutta muistin sen vasta kun munkista oli enää alle puolet jäljellä. :D Meen vielä pari päivää entisellä ruokavaliolla ja sitten tarkoitus siirtyä uuden ruokavalion ja treeniohjelman pariin. Treenit alotellaan ihan perusteista, eli tekniikkaharjoituksista salilla. Jatkossa treenit on pari kertaa kuussa valmentajien kanssa. Heti ensi kuussa on myös tiimipäivät, kiva päästä tapaamaan muita tiimiläisiä. :)

Mun on tarkoitus vaihtaa myös kuntosalia, koska tuolla nykyisellä salilla laitevalikoima ei ole niin laaja kuin kuntokeskuksella. Kuntokeskuksen plussiin kuuluu myös se, että se kuuluu samaan ketjuun kuin sali jossa tulen treenaamaan Kuopiossa käydessäni. Lähiaikoina luvassa siis paljon kaikkea uutta ja jännää. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti