lauantai 21. helmikuuta 2015

Ensimmäinen tiimipäivä

Tänään vietettiin Fysiomakerin tiimipäivää Kuopiossa. Ohjelmassa oli treenausta, kiipeilyä, poseerausharjoitukset ja käytiin myös syömässä yhdessä RAX:ssa.

Itsellä oli päivän treeninä selkä ja treenikaverina yksi valmentajista. Sai taas hyviä tekniikkavinkkejä ja hieman varmuutta omaan tekemiseen. Pitää vaan hommata ne Versa Gripsit, saa keskittyä ite treeniin eikä kaikki voimat mene tangosta kiinni pitäessä. :) Ne siis seuraavana ostoslistalla!

Kiipeily oli kiva kokemus, kiipeiltiin sekä matalampaa seinää ilman köyttä että korkeampaa köyden kanssa. Kädet oli kyllä kovilla, ja suurimman osan aikaa ihailinkin muiden kiipeilyä.

Poseerausharjotuksissa menin itsekin kokeilemaan asentoja tiimikaverin yllyttämänä. Jännitti kyllä ihan sikana ja varsinkin kun päällä oli pelkät treeniliivit ja shortsit! Kunto kun on tällä hetkellä vielä aika pehmeä. :D Mutta ensi kerralla ei varmasti jännitä enää niin paljon, nyt vaan kovaa treeniä poseerauksien kanssa niin eiköhän kehitystä tapahdu silläkin saralla. :) Jos saan käsiini julkaisukelposia posekuvia niin voin laitella niitä tänne bloginkin puolelle.

Päivän päätteeksi käytiin vielä RAX:ssa syömässä. Olin varautunut siihen, että oon pelkällä salaattilinjalla mutta suureksi yllätykseksi valmentaja anto luvan syödä puolikkaan pizzan ilman juustoa. Oli muuten hyvää! :) suosittelen kyseistä ravintolaa kyllä kaikille, mahdollisuus on syödä hieman terveellisemminkin niin halutessaan. Eikä maksa kun 9,95 plus kolme euroa lisää jos haluaa tilata pizzan omilla täytteillä.

Nyt on kyllä ihan kuitti olo, eli eikun iltavitamiinit naamaan ja unille. Huomenna aamu starttaa salilla ja päivällä mennään juhlistamaan kummitytön synttäreitä. Kivaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti