keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Pakko syödä tilaisuuden tullen

Heippa, pitkästä aikaa tekstiä tänne bloginkin puolelle. Oon maanantaista asti ollut yksin lasten kanssa kotona ja tekisi mieli sanoa miten hirmu kivasti mulla on mennyt, mutta totuus on aivan jotain muuta. Vaikka oon päässy käymään salillakin niin viime päivien syömiset on menny vähän niin ja näin. Jostain syystä mulle iskee aivan hirveä himo mässäilyyn, kun jään yksin.

Normaalisti mulle ei siis tee tiukkaakaan dieetata, enkä kehtaakaan lipsua ruokavaliosta miehen tai kenenkään muun nähden. Mutta jos mies on poissa pidempään, esim viikonlopun ajan, niin mä jotenkin ajattelen että nyt ei ole ketään näkemässä mun mässäilyä ja kontrolli pettää ihan totaalisesti. Kaikki tää sai alkunsa viikonloppuna, kun oltiin Kuopiossa ja mun treenien jälkeen mentiin Raxiin syömään. Alku meni vielä ihan lupaavasti; paljon salaattia kera broilerin, kananmunien ja raejuuston, lisäksi pari siivua pizzaa. Tämän jälkeen kontrolli pettikin ihan totaalisesti kun maistoin pehmistä. Sitä meni yksi annos.. toinen.. ja vielä kolmaskin! Lauantain jälkeen oonkin joka päivä syönyt enemmän tai vähemmän ohi ruokavalion, makeanhimo vaan jää niin voimakkaana mulle päälle enkä pysty vastustamaan sitä.

Paitsi tänään. Voin kertoa, että kaupassa teki tiukkaa olla ottamatta sitä suklaalevyä tai jätskipakettia, mutta niin vaan selvisin houkutuksista! Tää päivä on mennyt kärsiessä, mutta huominen menee varmasti jo paremmin. Etenkin kun mulla on vuorossa taas salipäivä - enempi tekemistä ja ruokaa luvassa. Runsaan viikon päästä olis myös eka tiimipäivä, en malta odottaa! Ihana päästä treffaamaan niin motivoivaa porukkaa, joukossa mm. tän kevään Fitness Classic-kilpailijoita. :)

Jääkaapin ovesta.2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ruokavalion noudattamiseen! Oma selkäranka ei riitä jatkuvasti ruokavalion mukaan syömistä ja välillä on tullut herkkupäivää vietettyä. Mielenkiinnolla jään seuraamaan matkaasi unelmavartaloon, itse myös samaa tavoittelen ja aikalailla samoissa kilolukemissa liikutaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, samaa sinnekin! :) Toivottavasti itsekin pystyis joskus ottamaan herkkupäivät käyttöön, mutta mulla ne jää sen verran helposti päälle, että nyt parempi mennä ilman. Enkä usko, että valmentaja mulle sellaisiin edes lupaa antaiskaan. :)

      Poista