maanantai 23. helmikuuta 2015

Revitty hammas ja muuta mukavaa


 Tänään aamu alkoi isomman pojan hoitoon viemisellä, jonka jälkeen minulla oli hammaslääkäri. Mulla on jonkun aikaa vaivannut viisaudenhammas ja se poistettiinkin heti samalla reissulla. Itse poisto oli kivuton toimenpide, mutta puudutteiden vaikutusajan loppumisen jälkeen on jomottanut ikävästi. Tämän päivän ruokailut onkin menneet lähinnä sosekeittolinjalla ja kohta otettava taas särkylääkettä että saisi paremmin unen päästä kiinni.

Kasvissosekeittoa ja raejuustoa. Nam!

Mietin pitkään, että kehtaanko julkaista itsestäni näitä epäonnistuneita poseerauskuvia tiimipäivältä, mutta mitä sitä turhia peittelemään. Mua jännitti aivan sairaasti, ja se kyllä näkyy. Lisäksi oli todella vaikea hahmottaa noita asentoja, kun ei voinut tarkastaa niitä peilin kautta. Anyway, oon ylpeä itsestäni että kehtasin astella tiimikaverien eteen tuossa kunnossa! Ensi kerralla ei jännitä enää niin paljon ja kroppakin on jo ihan eri näköinen.

Mikäli huomenna olo ei ole enää kuin turpaan saaneella, niin lähden heti aamusta salille. Vuorossa olis jalkapäivä, jei! Tai miten sen nyt ottaa, vähän sellainen viha-rakkaussuhde noihin jalkapäiviin. Jalkatreenit on tosi rankkoja, mutta treenin jälkeen on kyllä aina niin huippu fiilis.  

Nyt voisi koittaa mennä kerrankin ajoissa nukkumaan, toivottavasti muilla oli vähemmän kivulias viikon aloitus kuin meikäläisellä. :)


2 kommenttia:

  1. Saatkin olla ylpeä:-) Kyllä muakin jännittäis tuossa tilanteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se voi olla, että oisin ollu ihan pissit housussa vaikka kunto ois ollu mikä vaan. Ens kerralla vähä rennommin. :D

      Poista