sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viikonlopun vipinää - valmennus starttasi!

Istun tässä juuri bussissa matkalla Kuopioon. Eilen oli ekat tekniikkaharjoitukset valmentajan kanssa ja tänään jatkuu. :) Eilen treenattiin jalkoja ja kyllä se vaan iski vasten kasvoja miten SURKEA oon kyykkäämään. Normaalisti kun treenaan yksin salilla, niin kyykkyjä ei tule todellakaan vietyä alas asti! Nyt kun valmentaja oli varmistamassa (lue pakottamassa) niin kyllä se oikea tekniikka alko pikku hiljaa löytyä. Mut kyykky on kyllä mun ehdoton inhokki ja toisaalta se on myös se missä haluaisin kehittyä ja olla vielä joskus hyvä.

Treenin loppuvaiheilla kävi vielä sellanen ikävä juttu, että tein jalkaprässiä sen verran niskat jumissa että sain elämäni ensimmäisen ponnistuspäänsäryn. Onneks mies tuli hakemaan mut salilta, bussilla olis aika ikävä ollu lähteä reissaamaan anopin luo ja autolla ajo ei ois tullu kysymykseenkään. Eilen illalla jo luulin päässeeni päänsärystä eroon mutta yöllä se tuli takaisin. Nyt siis nappia vaan naamaan ja tänään pitää koittaa tehdä treenit vähän rennommalla otteella.

Kuukausien pähkäilyn jälkeen hankin vihdoin jäsenyydenkin kuntokeskukselle. Tuossa salissa on se hyvä puoli, että halutessa pääsen käymään vaikka venyttelytunneilla (ei olis pahitteeks) ja Vierailupassilla voi käydä muilla saman ketjun saleilla treenaamassa 2 kertaa/kk. Näin ollen en siis joudu maksamaan yleensä näistä Kuopiossa olevista treeneistä mitään salimaksuja ollenkaan. :) Nyt vaan sormet ristissä että orastava flunssa ei ottais otetta ja päänsärkykin hellittäis niin pääsis ens viikolla treenaamaan jo uutta ohjelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti