torstai 19. maaliskuuta 2015

Laihduttaja! Käy välillä vaateostoksilla - saatat yllättyä iloisesti.

Tänään päätin pitkästä aikaa lähteä vaatekaupoille katselemaan uusia vaatteita. Tai no, täällä Pieksämäellä ei kovin montaa vaateliikettä ole, joten suuntasin suoraan Kappahliin. Ja tiedättekös mitä, kerrankin löysin jotain muutakin kuin treenivaatetta!


Menin liikkeeseen ihan tollona tietämättä yhtään millaista vaatetta haluaisin. Ihana myyjä kuitenkin esitteli mulle valikoimaa ja lopulta sieltä löytyikin kivan värinen peruspaita. Kokeilin myös farkkuja ja koko 38 meni kevyesti, jes! Ennenhän olen käyttänyt vaatteita koossa M-L ja housut ovat olleet aina vähintään kokoa 40. Farkut olivat hyvin venyvää kangasta, joten menisivät varmasti myös hieman lihaksikkaammallekin kropalle. Housut jätin kuitenkin vielä kauppaan, koska tätä rasvaa on edelleen mitä tiputtaa. Katsellaan niitä uusia housuja sitten, kun paino on saatu alle 60 kiloon. :)


 

Otsikosta puheen ollen, yllätyin iloisesti kun "jouduin" ostamaan paidan koossa XS. Toki Kappahlin vaatteet, ainakin paidat, ovat aika isoa mitoitusta, mutta voinpahan silti sanoa omistavani ensimmäisen XS-kokoisen vaatteen. :D Mieleen tuli vain, että jos minä voin käyttää tuon kokoisia vaatteita, niin mistäs sitten oikeasti pienet ihmiset löytää niitä sopivia vaatteita, lastenosastolta? Ja en nyt mitenkään mollaa pienikokoisia ihmisiä, aattelin vaan. :D

Mutta, jotta itsekin pääsisin joskus vielä uusia farkkuja ostamaan, niin siihen asti ruokavalio koostuu mm. näistä - salaattia, wok-vihanneksia ja broileria. Näillä on menty jo monta viikkoa eikä vielä ole kyllästytty!


Niin joo, taisin eilen ohimennen mainita minun ja miehen tulevista treffeistä. Nehän pitävät sisällään yhteiset salitreenit ensimmäistä kertaa kuukausiin ja jos oikein villiksi heittäydytään niin ehkä jopa kahdenkeskisen kauppareissun. Wuhuu! :D Mietin myös että oltaisiin käyty syömässä, mutta näin dieetillä en näe siinä oikein mitään järkeä, katsotaan jos joskus vaikka saisi vapaasyöntiaterian niin lähtisi silloin sinne ravintolaankin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti