tiistai 21. huhtikuuta 2015

Fitness Classic ja laatuaikaa ilman lapsia

Viime viikonloppuna oli siis Sportyfeel Fitness Classic ja itsekin olin lauantaina miehen kanssa katsomassa kisoja. Lähdettiin lauantaiaamuna kuuden maissa ajelemaan kohti Helsinkiä ja kerettiin perille juuri kymmeneksi kun kisat alkoivat.


Oltiin katsomassa kisoja aamupäivä. Sen jälkeen kierrettiin messualue ja lähdettiin hotellin kautta keskustaan kauppoja kiertämään.

Team FysioMakerin upeat Hanne ja Teija Body Fitness Masters 35-sarjasta

Bikini Fitness Masters 35 kärkikuusikko

Kaupunkikierroksen jälkeen jätin miehen huoneeseen päiväunille ja lähdin itse testaamaan hotellin minigymiä. Ja todellinen minihän se olikin, päädyin lopulta treenaamaan selkää ja jalkoja ja treenin päälle vielä aerobiset kuntopyörällä. Viiden päivän levon jälkeen oli kyllä kiva päästä hieman hikoilemaan ja sykettä nostamaan! Illasta lähdettiin käymään vielä syömässä läheisessä ravintolassa. Pakko myöntää että ravintolassa hieman innostuin ja normaalin kanan sijaan tilasin lohta ja perunoita. Annoksesta puuttui kuitenkin kokonaan salaatti, joten nälkähän se meikäläiselle jäi ja haettiin Mäkkäristä salaatit ennen hotellille menoa. En ole myöskään yhtään tottunut ravintolassa syöjä ja unohdin pyytää mun annoksen ilman kastiketta. Ensi kerralla taidan vetää varman päälle ja tilata pelkän salaatin broilerin fileellä. :)


Paistettua lohta ja perunoita, ihan sika hyvää! Tosin ei ehkä ihan
makrojen mukaista, vaikka tuon kastikkeen jätinkin syömättä.

Onneksi mäkkäri pelasti! Ostettiin pari boksia lisukesalaattia pahimpaan nälkään.

 Yövyttiin Cumulus Hakaniemessä, joka oli kyllä nappivalinta. Keskusta oli kävelymatkan päässä ja etenkin kesällä hotellin ympäristö on varmasti todella nättiä aluetta. Hotellihuone oli kauniisti sisustettu ja yhdeksännestä kerroksesta oli hienot maisemat merelle.Kokonaisuudessaan oli tosi kiva reissu. Vaikka lähdettiin Helsinkiin lähinnä sen takia, että pääsen katsomaan fitnesskisoja livenä, niin suurin osa ajasta oltiin kuitenkin kahdestaan ja nautittiin ajasta ilman lapsia. Sovittiin myös, että jatkossa ruvetaan viettämään useammin parisuhdeaikaa esimerkiksi käymällä elokuvissa tai syömässä. Viimeksi ollaan vietetty kunnolla aikaa kahdestaan ennen lasten syntymää eli kaksi vuotta sitten, joten tämä reissu tuli todellakin tarpeeseen! Kiitos kulta maailman parhaasta seurasta. <3

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, että tuloksia näkyy, ku vertaa sun blogin alkuaikojen kuvia ja tämän postauksen kuvia keskenään. Huikea muutos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että muutos on nähtävissä, kiitos piristävästä kommentista! :)

      Poista