perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kuka minä olen?

Heippa kaikille! Nyt kun olen liittynyt osaksi Treenibloggareita, niin olisi varmaan hyvä kerrata kuka täällä ruudun toisella puolella oikein kirjoittelee.Olen Mari, 26-vuotias fitnessharrastaja ja kotiäiti Pieksämäeltä. Syksyllä 2014 tein elämäntaparemontin pari kuukautta toisen lapsemme syntymän jälkeen. Muutoksia tein pikku hiljaa ruokavaliota siistien ja liikuntaa lisäten. Pian kuvioihin tuli mukaan myös kuntosali, johon rakastuin heti ensi käynnillä. Alkuun treenailin ja söin netistä löytyvien ohjeiden mukaan, jonka jälkeen liityin Ms. Fitness-nettivalmennukseen. Pian aloin kuitenkin kaivata henkilökohtaisempaa valmennusta ja tämän vuoden helmikuussa aloitin valmennuksen Fysiomakerilla. Projektin edetessä tavoitteetkin ovat muuttuneet pelkästä kiinteytymisestä haluun kilpailla vielä jonain päivänä bikini fitnessissä.Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi lasta sekä rakkaat lemmikkimme. Lapsilla on ikäeroa vain runsas vuosi, joten raskauduin pian heti ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Onnekseni minulle ei kertynyt ollenkaan raskauskiloja, vaikka söinkin molempien odotusten aikana mitä mieleni teki. Painoni on kuitenkin vaihdellut aikuisiällä runsaasti, enkä ole ollut koskaan erityisen timmissä kunnossa. Lasten syntymä myös antoi viimeisen sysäyksen elämäntaparemontin aloittamiseen. Siinä vaiheessa kun karkkeja piti alkaa syömään salaa isomman lapsen nukkuessa, sitä alkoi miettiä tarvitseeko niitä herkkuja enää ollenkaan.
Nuorempana kärsin bulimiasta, joka oksentelun lopetettuani jatkui pelkkänä ahmimisena. Syömishäiriöstä "parannuin" mieheni tavattuani eli noin viitisen vuotta sitten. Yhä olen kuitenkin hyvin perso ruoalle ja helposti herkuttelu lähteekin lapasesta muuttuen suoranaiseksi ruoan ahmimiseksi. Säännölliset ruoka-ajat ovatkin minulle kaiken a ja o, jotta nälkä ei pääsisi koskaan kasvamaan liian suureksi.

82 kg - 67 kg


Siispä, tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat lukijat! Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai mielessäsi on postaustoive, jätäthän kommenttia alle. :)


2 kommenttia:

  1. Hienoa! Joko osasit poseerata - vai oliko erittäin hyvä kuvaaja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poseeraukset on vielä harjoittelun alla, yllä olevista treenikuvista kuuluu kiitos kuvaajalle. :)

      Poista