torstai 30. huhtikuuta 2015

Omillaan vaan ei eksyksissä

Kuten viime kirjoituksessa kerroin, lopetin yhteistyön entisten valmentajieni kanssa. Seuraavat pari viikkoa olenkin omillani, kunnes tapaan uuden valmentajani. Mutta tiedättekö mitä, en epäile yhtään, ettenkö noudattaisi entistä ruokavaliota myös seuraavan kahden viikon ajan! Entinen Mari olisi tähän mennessä kerennyt vetää jo vähintään yhdet herkkuöverit tällaisen "tilaisuuden" tullen. Nyt suhtautumiseni on aivan erilainen, miksi syödä jotain ruokavaliosta poikkeavaa, kun se vain hidastaa tavoitteeseen pääsyäni?

Oikeastaan tämä parin viikon omillaan olo tekee ihan hyvää. Aion treenata ja syödä niinkuin tähänkin asti, mutta nyt se halu lähtee minusta itsestäni eikä vain sen takia, että pidän valmentajat tyytyväisenä. Tottakai tykkäsin tästä hommasta aiemminkin, mutta kiva huomata miten pikkuhiljaa tästä fitnessharrastuksesta onkin tullut elämäntapa. Enää en syö kanaa ja kasviksia koska on pakko, vaan koska HALUAN.

Ennen olin katkera muille ihmisille, jotka voivat herkutella kun haluavat ja syödä muutenkin mitä mieli tekee. Nykyisin pidän tärkeänä syödä tietyn ruokavalion mukaan, sillä en halua laittaa hukkaan niitä useita tunteja, joita viikottain salilla ja lenkkipolulla vietän. Tulevan parin viikon sisällä on parikin eri juhlaa tiedossa, ensin vappu ja viikon päässä häämöttävät esikoisen synttärit. Nyt en kuitenkaan enää odota kauhulla tulevia juhlia, vaan aion valmistaa itselleni omaan ruokavalioon sopivia herkkuja. Jo aiemmin hehkuttamani proteiinipannari taipuu moneksi, myös muffinseiksi, kun hieman käyttää mielikuvitusta!
Laiteltiin vielä eilen sähköpostia mun entisten valmentajien kanssa ja viesteistä jäi tosi hyvä mieli. Oltiin molemminpuolin sitä mieltä, että tämä päätös oli oikea. Lopettamispäätöksen jälkeen kaikki mun stressi on hävinnyt ja eilinen selkätreenikin meni paremmin kuin koskaan! Tein loppuun vielä yhden ekstraliikkeen koska oli vaan niin hyvä fiilis, ja treenin jälkeisiä aerobisia hölkätessäni vaan hymyilin kuin Naantalin aurinko. Mahtava tunne. :)

Nyt lenkille auringonpaisteeseen ja viimeiset vappuherkku-ostokset tekemään.

Riemukasta vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti