tiistai 7. huhtikuuta 2015

Täytekakkuja ja muita ihanuuksia

..niiden seurassa olen viime päivät viettänyt. Tai no en fyysisesti, mutta olen suunnitellut isomman pojan synttärijuhlien tarjottavia. Suunnitelmissa on autoaiheinen synttärikakku, mokkapaloja, karjalanpiirakoita ja muuta pientä tarjottavaa. Pakko myöntää, että hieman kirpaisee ajatus siitä että muut saavat syödä kakkua ja muita herkkuja sielunsa kyllyydestä, mutta enhän minä voi antaa oman dieettini vaikuttaa toisten syömisiin.


Kuva täältä
Kuva täältä

No onneksi mieskin alkoi noudattaa nyt tiukempaa ruokavaliota, niin jatkossa syödään pääosin samaa ruokaa. Toki molemmille on omat pöperöt kun tavoitteetkin on ihan erilaiset, mutta raaka-aineet on kuitenkin suht samoja. Oon tästä jo aiemminkin vinkannut, mutta musclechallenge.fi-sivustolta löytyy valmiita ruokavalioita niin miehille kuin naisillekin, joilla on tavoitteena lihaksenkasvatus. Me tosin jouduttiin muokkaamaan ruokkista miehen makumieltymysten mukaan, mutta sekin kyllä onnistuu pienellä vaivannäöllä ja kalorilaskurin avustuksella.

Oma dieetti etenee hitaasti mutta varmasti. Nyt pudotusta oli tullut 0,3 kiloa viikossa kun taas viikkoa aiemmin lähes kilo enemmän. Viime päivinä on tuntunut että kroppa on aivan tukossa, vaikka ei sen pitäisi ainakaan kuitujen tai liikunnan vähyydestä johtua. Oonkin nyt koittanut skarpata veden juomisen kanssa ja tänään oon myös kitannut muutaman kupillisen kahvia jos sekin auttaisi tuossa mahan toiminnassa. Yksi ilta havahduin siihen, että maha oli kuin olisin kolmannella kuulla raskaana! Sehän se tästä vielä puuttuisi.. :D
Kiitos muuten sinä lukija, joka kommentoit viime postauksessa uutta banneria. Poistin vahingossa kommenttisi, mutta se tuli kyllä perille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti