keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Things just got real

Kuva
Noniin. Tänään valmentajilta tuli ei-niin-odotettua sähköpostia aerobisiin liittyen. Nythän oon muutaman viikon ajan tehnyt yhden pidemmän lenkin kerran viikossa ja vartin aerobiset vielä jokaisen salitreenin päätteeksi. Nyt kuitenkin laitetaan seuraava vaihde silmään ja otetaan käyttöön aamuaerobiset viitenä päivänä viikossa. Muutenhan tämä ei minun päiviäni erityisemmin muuta, paitsi että joudun alkaa heräämään  vajaan tunnin aikaisemmin kuin aiemmin.


Mietittiin myös valmentajien kanssa hieman mun tavoitteita. Tarkoituksenahan olisi nousta bikini fitness-lavalle syksyllä 2017. Koska tuo tavoite tuntuu kuitenkin vielä niin kaukaiselta, ajateltiin ensi vuodellekin erästä fitnekseen liittyvää kilpailua, mikäli siihen vain mahdollisuus tulee. Paljon riippuu kuitenkin siitä, miten nopeasti nämä ylimääräiset rasvat saadaan tiputettua ja millainen paketti sieltä alta paljastuukaan.

Jänniä aikoja siis elellään! Fitness Classic:kin siintää jo reilun parin viikon päässä ja pääsee jännäämään tiimikaverien kisaamista.

Onkos siellä lukijoissa kukaan tulossa katsomaan kyseisiä skaboja ja/tai messuilemaan? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti