sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Hyvä ruoka, parempi mieli

Moikkamoi! Oon nyt tän viikon ajan syönyt uuden ruokavalion mukaan ja tykkään kyllä kovasti. Uusi ruokkis on vieläkin monipuolisempi mitä entinen ja uskon että herkkuhimotkin pysyy poissa, kun ruoka on oikeasti maittavaa.Voitte arvata, että hypin innosta nähdessäni uuden ruokavalion ja sen, että saan jatkossa syödä myös pastaa ja ateriankastikkeita! Nykyisin päivän lemppariateria onkin ehdottomasti lämmin ateria, jonka jälkeen saan syödä jälkkäriksi vielä banaanin. Täydellistä! 


Oon aika hullaantunut myös seuraavista alla olevista välipaloista; ruisleipä lisukkeineen ja QuestBar. Kerran viikossa saan korvata välipalan proteiinipatukalla, ja mun onneksi S-Market on juuri ottanut QuestBarit valikoimaansa eikä hintakaan ole paha, 2,99€/kpl! Jos joku ei ole vielä maistanut kyseisiä protskupatukoita niin maistakaa ehdottomasti. Ihania makuja, huippu sisältö eikä hintakaan ole turhan suolanen.
Ensi viikonloppuna onkin edessä ensimmäinen koetinkivi dieetin suhteen, kun menen edustushommiin pariksi päiväksi. Vaikka minulle kuuluisi ilmainen ruoka, niin pakkaan mukaan luonnollisesti omat eväät kylmälaukkuun. Treenien suhteen aikataulu menee aika tiukille, mutta jos muutkin saavat sovitettua työn, treenit ja kotiaskareet päiväänsä niin miksen minäkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti