sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Juhlien täyteinen viikonloppu

Heippa ja hyvää Äitienpäivää kaikki äidit! Meillä juhliminen aloitettiinkin jo eilen esikoisen synttäreiden merkeissä. Tarjolla oli kakkua, riisipiirakoita, kinkkupiirakkaa, mokkapaloja sekä muuta pientä naposteltavaa. Itse olin rahkalinjalla, mutta pakko myöntää, että edellisenä iltana tuli hieman herkuteltua etukäteen. Perjantaina aloin valmistamaan mokkapaloja juhlia varten, mutta pohja hieman epäonnistui, joten maistelin muutaman palan ennen pois heittämistä. Perus pihi suomalainen, mielummin omaan suuhun kuin roskiin! :D
Tänään aamulenkin jälkeen minua odottikin ihana yllätys, kun pöytään oli katettu ruokavalion mukainen aamupala kortteineen ja kukkineen. Mies oli laittanut jopa vitamiinit lautaselle valmiiksi! :D Miehille tiedoksi, että ainakin itseä miellyttää eniten tällaiset arjen pienet huomioimiset. Se, että pääsee edes joskus valmiiksi katettuun pöytään syömään, on mulle jo luksusta. :)


Tästä viikonlopun vietto jatkuu salin merkeissä. Eiliseltä jääneet herkut kummittelisivat jääkaapissa, mutta nyt on pakko pysyä vahvana. Huomenna on nimittäin eka tapaaminen uuden valmentajan kanssa enkä halua kovin turvonneessa lookissa sinne mennä. Pistän infoa Instagramin puolelle heti kun on jatkokuviot selvillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti