perjantai 1. toukokuuta 2015

Sohvaperunasta fitnessharrastajaksi

Välillä on ihan kiva muistutella mieleen mistä sitä oikein on lähdetty tähän kropanmuokkausprojektiin. Ajattelinkin jakaa teille nyt pari kuvaa mittojen kera, ensimmäinen kuva on otettu viime syksynä ja toinen tänä aamuna. Toivottavasti kuvat innoittaisivat myös jotakuta toista elämäntaparemontissaan, muutos on todellakin mahdollista! :)4.8.2014
1.5.2015
Muutos
Paino
68,6 kg
61,0 kg
-7,6 kg
Rinnanympärys
94 cm
86 cm
-8 cm
Vyötärö
76 cm
72 cm
-4 cm
Maha navan kohdalta
92 cm
80 cm
             -12 cm
Lantio
95 cm
85 cm
-10 cm

Tänä aamuna peiliin katsoessa havahduin siihen, että mun kroppahan on ihan kivan näköinen! Mikäli omat tavoitteet ei olisi niin korkealla, niin voisin hyvinkin kuvitella lopettavani dieetin tähän. Rasvat on kuitenkin jo normaalilla tasolla ja ajan kanssa kroppa varmasti muokkaantuisi treenin avulla vieläkin parempaan suuntaan, vaikka syöminen olisikin hieman vapaampaa. Mutta koska olen päässyt näin hyvään alkuun, en missään nimessä halua jättää leikkiä kesken. Parin viikon päästä ollaan sitten jo viisaampia jatkon suhteen ja jännityksellä odotankin mitä tuleman pitää.

Mites muilla vappu on sujunut? Itselläni vappupäivä alkoi pikaisella aamulenkillä ja aamupalan jälkeen lähdin salille. Nyt pitänee siirtyä telkkarin ääreen jääkiekkoa seuraamaan ja illasta herkutellaan taas (sallitusti) proteiinisuklaakakulla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti