maanantai 4. toukokuuta 2015

Vapputunnelmia ja viikko aikaa totuuden hetkeen

Heippa!

Päivitellääs muutamat kuvat meidän vapunvietosta. Vappuna oltiin ihan kotosalla perheen kesken, syötiin hyvin (myös hieman ohi ruokavalion kuten kuvista huomaa), mutta kävinpä sunnuntaiaamuna vetämässä myös kunnon jalkatreenin hiilaripöhnässä!
Lauantaina aloin tosiaan harmitella, kun mulla jäi tankkauspäivä pitämättä kun kerkesin lopettaa edellisessä valmennuksessa ennen tankkauksen toteutumista. No, mitä tekee Mari yhdeksän jälkeen illalla? Nappaa koiran kaveriksi ja käy lenkillä Filmtownissa! :D Oikeastaan mua ei edes harmita tuo repsahdus. Kuten eräs tuttukin sanoi, niin onhan tässä vielä yli kaksi vuotta kunnes olisi se mun h-hetki ja kisalavat ajankohtaiset. Herkuteltiin irttareilla, jätskillä (huono makuvalinta), sipseillä ja vedinpä myös muutaman ruisleivän voin kanssa ja spagettia. Koko setistä taisin nauttia eniten noista viimeisistä, leipää ja pastaa kun ei ole tullut syötyä ihan äskettäin. Vieläkin jäi siis se "aito" tankkauspäivä toteuttamatta, mutta enköhän minä sellaisestakin pääse vielä joskus nauttimaan.

Lauantainen herkuttelu sattui hyvään saumaan, koska tällä viikolla ei olisikaan ollut hirveästi intoa vetää mitään mässyövereitä. Tänään sain nimittäin viestiä tulevalta valmentajalta että treffataan viikon päästä ja laitetaan valmennuskuviot kuntoon. Toki jo hakuvaiheessa laitoin kuntokuvat menemään, mutta varmasti maanantaina katsellaan kropan kuntoa ihan livenä ja sen perusteella tehdään muutoksia nykyisiin ohjelmiin. Voin kertoa, että meikäläistä jännittää minkälaiset kommentit ja ohjelmat sieltä lopulta tulee! Tämä viikko pitääkin nautiskella nykyisestä ruokavaliosta. Voi olla että dieetin loppuun vedetään hiilarit minimiin, jotta saadaan vielä pari kiloa rasvaa tiristettyä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti