sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Fitness Cover Girl osakilpailu ja ekat "oikeat" kuvaukset

Ne jotka seuraa mua Instagramissa (@marivepsalainen) tietääkin jo, että osallistuin viikonloppuna Fitness Cover Girl osakilpailuun Savonlinnassa. Valitettavasti jatkopaikka jäi saamatta, mutta kokemuksena reissu oli aivan mieletön! Onnea vielä jatkoon päässeille, unohtui onnitella siinä kaikessa tohinassa. :)
Kuvat: Johanna Loiri

Kilpailu käytiin yökerhossa, tarkemmin ottaen Club Colossa ja se sisälsi neljä eri kierrosta. Tuomareiden haastattelun (joka käytiin suljettujen ovien takana), treenivaatekierroksen, bikinikierroksen ja bilemekkokierroksen. Kilpailun lopuksi julistettiin yleisön suosikki huutoäänestyksen perusteella ja kolme tuomareiden valitsemaa jatkoon menijää. Olimme huonekaverini kanssa hotellilla vasta yöllä kolmen aikaan, joten kilpailupäivä oli todella pitkä ja yllättävän rankka. 


Mekko: HerSecret.fi

Kilpailussa käyttämäni mekon sain yhteistyön kautta HerSecret.fi verkkokaupasta. Kiitos paljon HerSecret!


Lauantaiaamuna heräsin kahdeksan maissa vain neljän tunnin unien jälkeen. Yritin kyllä jatkaa unia, mutta jännitys vei voiton. Olin nimittäin sopinut sporttihenkiset kuvaukset lauantaille erään kuvaajan kanssa. Olin perjantaista asti pitänyt ruokavalion suolattomana ja juonut vettäkin minimimäärän, joten lauantaiaamusta maha näytti aika littanalta.


Kuvaukset kestivät pari tuntia. Ensin otimme toiminnallisempia kuvia Gym42:n CrossFit-salilla, jonka jälkeen siirryimme ryhmäliikunta-salin puolelle kuvaamaan alusvaatekuvia. Vielä en ole saanut kaikkia kuvia, mutta alla muutama maistiainen. Vaikka omaan kuntooni en olekaan vielä tyytyväinen, niin kuvaajalla oli tosi kivoja ideoita, miten kroppani saataisiin näyttämään mahdollisimman hyvältä kuvissa. Kuvat: Vesa Lýra

Kuvausten jälkeen lähdin ajamaan kotiin. Kotiin päästyäni olin aivan sippi ja nukuin päiväunet. Sunnuntaiaamukin meni vielä horroksessa ja jouduin nukkumaan päiväunet toistamiseen. Ei ole tuo iltaelämä minua varten, kun rytmitkin menee ihan sekaisin.. Itseasiassa sen verran sekaisin, että tältä viikolta jäi yksi salitreeni välistä. Ei hyvä, mutta jos kroppa ja mieli on väsynyt niin minkäs sille voi.

Huomenna on edessä toinen tapaaminen valmentajani kanssa. Omassa päässäni olen jo suunnitellut tulevaa, mutta annan valmentajan päättää miten tästä lähdetään etenemään. Itse olen siis päätynyt siihen tulokseen, että haluaisin aikaistaa kisatavoitetta. Mutta jos siinä ei ole järkeä, niin sitten pysytään entisessä suunnitelmassa kavuta kisalavalla kahden vuoden kuluttua. Infoan huomenna mihin päätökseen tulimme. :)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti