tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kisatavoite lyöty lukkoon

Noniin, nyt se on virallista. Eilen tavattiin valmentajan kanssa ja päädyttiin siihen lopputulokseen, että kisoja aikaistetaan vuodella syksylle 2016.

Vaikka aloite kisa-ajankohdan siirtämisestä tulikin itseltäni, ymmärsi valmentaja motiivini ja tsemppasi, että vuodessa kroppaa saa muokattua todella paljon, kun vain noudattaa ohjeita. Tämän ensimmäisen jakson aikana lipsuin ruokavaliosta (myönnetään), mutta treeneihin sitouduin täysillä ja muutosta olikin sitä kautta havaittavissa. Uusi treeniohjelma on siis selvästi alkanut toimia! Luotan myös siihen, että mikäli kevääseen mennessä kehitystä ei ole tullut tarpeeksi, valmentajani sanoo sen suoraan ja silloin järkevintä on siirtää kisoja seuraavaan vuoteen.
Miksi sitten haluan lähteä kilpailemaan vuotta aiemmin, vaikka tiedän, että vastassa on paljon paremmassa kunnossa olevia kilpailijoita? Tai kuten ystäväni asian ilmaisi "keskeneräisenä"? 

Itse näen asian niin, että syksyn 2016 kisat eivät tulee jäämään viimeisiksi kisoikseni, vaan ne ovat minulle vasta se ensimmäinen etappi. Toki olisimme voineet pitäytyä tavoitteessa kisata vasta kahden vuoden päästä, jolloin kehityskaudestakin olisi tullut paljon pidempi. En kuitenkaan usko, että silloin minulla olisi ollut motivaatiota tiukan ruokavalion ja treeniohjelman noudattamiseen, kun kisat olisivat olleet niin kaukana tulevaisuudessa. Nyt kisat kolkuttelevat jo vuoden päässä, joten on pakko pysyä motivoituneena tai asiaa kisalavoille ei ole. Toinen syy on se, että olen ihminen, joka innostuu todella helposti erinäisistä asioista. Esimerkkinä mainittakoon, että olen opiskellut viittä eri tutkintoa, joista yhtäkään en ole saanut käytyä loppuun. Tämä on kuitenkin sellainen asia, jossa haluan onnistua. Haluan näyttää itselleni, että minusta on viemään kisaprojekti loppuun saakka. Jos ja kun siihen pystyn, niin sitten pystyn mihin vain! :)


Tuleva vuosi tullaan etenemään niin, että kaloreita aletaan nostamaan pikku hiljaa. Näin tulevalle kisadieetille päästään lähtemään mahdollisimman suurilla kaloreilla, joka taas helpottaa dieetin loppuun viemistä. Jännityksellä odotan miten kroppa alkaa suhtautua kasvaviin ruokamääriin. Mielen sopukoissa on käynyt kuva Bulkki-Marista, joka on saanut painoa kymmenen kiloa lisää.. Mulle on myös tulossa elokuussa parin viikon treenitauko leikkauksen takia, joka omalta osaltaan tuo lisäjännitystä tähän kaikkeen. Onneksi mulla on osaava valmentaja, joka osaa ottaa huomioon kaiken tarvittavan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti