keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Blogi 1 vuotta (+ARVONTA!)

"Tämä on päiväkirja matkasta kohti unelmieni vartaloa. Tänne tulen päivittämään dieettikuulumisia ja listaamaan viikon liikuntasuorituksia. Toivottavasti pääsen kertomaan myös edistymisistä kropparemontin saralla!"

Näillä sanoin aloitin ensimmäisen blogikirjoitukseni tasan vuosi sitten. Kulunut vuosi on ollut ehkä opettavaisin tähän astisen elämäni aikana. Paljon on opittu ja paljon on vielä opittavaa, niin itsestä kuin treenaamisenkin saralta. 

Vuosi sitten mutakakut vaihtuivat kanaan ja kasviksiin. Välillä on kuitenkin tullut myös niitä alamäkiä ja vanhat tavat ovat meinanneet ottaa vallan. Aina niistä huonoista päivistä on kuitenkin selvitty ja pienin askelin on edetty kohti sitä unelmien vartaloa.

Kropparemonttini ei ole todellakaan mennyt oppikirjojen mukaan, mutta tärkeintä on, että muutosta on tullut joka tapauksessa. Suurin muutos onkin varmasti tapahtunut pään sisällä! heinäkuu 2014 (71 kg) - heinäkuu 2015 (61 kg)


Synttäreiden kunniaksi haluaisinkin järjestää blogin historian ensimmäisen arvonnan! Palkintona on 20 euron lahjakortti valitsemaasi nettikauppaan.

Osallistumisohjeet:

1. Kerro missä nettikaupassa ja mihin tuotteeseen tuon lahjakortin käyttäisit. Jätä kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi, jotta voiton osuessa kohdalle saan sinuun yhteyden. 
2. Mikäli haluat tuplata voittomahdollisuutesi, klikkaa itsesi blogin lukijaksi (mikäli et sitä jo ole) ja mainitse tästä kommenttikentässä. Kerro myös mikä on ollut kuluneen vuoden mielenkiintoisin postaus ja/tai mistä haluaisit minun jatkossa kirjoittavan.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 2.8.2015 klo 24 saakka. Suoritan arvonnan maanantaina 3.8.2015, jonka jälkeen julkistan voittajan blogissani.

Onnea arvontaan! :)

16 kommenttia:

 1. Sen halusin sanoa, että se psyykkinen työ/muutos onkin monesti se isoin asia elämäntapamuutoksissa, niin tuntuu että ainakin itsellä on ollut vaikka toki muutosta tullut ulkoisestikkin. Parempi onkin edetä pienin askelin, uskon että sitä kautta saavuttaakin pysyvämpiä tuloksia. Toiveita, hmmm.. Oikeastaan se rehellisyys, niinkuin ollut tähänkin asti. Siis blogitekstejä kirjoittaessa. Vaikka lisää tekstiä juurikin psyykkisestä muutoksesta?
  Mutta se arvonta, Sportlife nutritionin lahjakortti vois olla ihan jees. Yhteystiedot löytyy blogista.
  Ihanaa kesänjatkoa ja tsemppiä tulevaan :-)

  VastaaPoista
 2. Käyttäisin lahjakortin Body Actionin nettikaupassa glutamiiniin:)

  julia.helin-97@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ellokselle haluaisin lahjakortin ja käyttäisin sen uuteen talvitakkiin.
  Minua kiinnostaa kaikki ruokaohjeet, eli niitä lisää.
  Lukijana mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Käyttäisin lahjakortin Jeans.fi nettivaatekauppaan ja hankkisin festarivaatteet kun kerrankin vaihdan vapaalle! ;) Löysin sinut tämän uusimman postauksen kautta jossa kerroit rintojen suurennus-reissusta. Mielenkiintoinen! Lukisin mielelläni myös esim. reseptivinkkejä. -Julia (juliz-@hotmail.com)

  VastaaPoista
 5. Haluaisin, että säästät rahasi jota sinulla ja perheelläsi tuskin on liikaa ja unohtaisit arvonnan. Jos et niin tekisi niin sitten voisin voiton sattuessa minulle käyttää sen lisäravinteisiin SporttiMekkaan. :-)

  Mielenkiinnolla seuraan matkaasi kisalavoille, treeneistäsi lukisin mielellään lisää. Millaisia ovat, miten jakautuneet jne.

  Toipumisia leikkauksen jälkeiseen olotilaan. :-)

  Ps. Olen jo lukijasi ja sinä voit tulla piipahtamaan luokseni jos haluat kuulla miten treenaa lähemmäs 50v täti itseään elämänsä kuntoon. :-)

  http://heromakesit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Aarikka tai Marimekko, uusia asusteita vailla... ;) Tsemppiä sulle!
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 7. mä käyttäsin houseofbrandoniin ja tilaisin dromet ☺ tiina.kahara@eduvantaa.fi

  VastaaPoista
 8. Ostaisin H&M:tä kivoja alusvaatteita, sillä ne ovat suuri heikkouteni ;)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Käyttäisin kodin ykkösen nettikauppaan. Onnea blogille. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Käyttäisin lahjakortin h&m:lle. Hemmottelisin itseäni, kun sitä harvoin teen.

  v-e-n-l-a@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Jos voitan haluaisin Jollyroomille lahjakortin ja käyttäisin sen lastenhuoneen tuotteisiin :) tykkäisin lukea postauksia teidän arjesta. arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ellos ja joko itselle tai muksuille syysvaatetta ☺ ninastore@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Käyttäisin lahjakortin h&m ja ostaisin itselleni kivan paidan. Liityin lukijaksi

  VastaaPoista
 14. itseeni käyttäisinja ja haluaisin lahjakortin suomalaiseen kirjakauppaan :)

  VastaaPoista
 15. Haluaisin h&m:ltä urheilupuolelta sellaiset tuulihousu tyyppiset housut :)
  T.Hensku
  henna.harju84@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Tahtoisin lahjakortin H&M:lle ja uusia treenivaatteita hankkisin syksyksi.
  mussaka (at) luukku.com

  VastaaPoista