perjantai 24. heinäkuuta 2015

Totuus tulevasta leikkauksestani

Olen blogissa jo maininnutkin "pienimuotoisesta leikkauksesta" joka minulla on edessä heinäkuun lopulla. Missään vaiheessa en ole kuitenkaan asiaa sen enempää avannut mikä toimenpide on kyseessä. Nyt kun leikkaukseen on enää alle viikko aikaa, ajattelin sen tehdä.

Olen menossa ottamaan silikonit.

Kyllä, ne "jokaisen bikini fitness-tytön vakiovarusteet"! Aina minua on kutkuttanut ajatus silikonien ottamisesta, mutta se on jäänyt vain ajatuksen tasolle ja hyvä niin. En halua edes ajatella, millaiset pallot minulla olisi tällä hetkellä, jos olisin käynyt ottamassa lisätäytettä kun painoin kaksikymmentä kiloa enemmän.. Mutta kun vuosi sitten päätin laittaa elämäntavat remonttiin, päätin samalla että jos rintani radikaalisti pienenevät niin projektin lopuksi otan silikonit itselleni palkintona muutoksesta. Toki kehonmuokkaus jatkuu edelleen, mutta päädyttiin valmentajan kanssa siihen tulokseen että jos joka tapauksessa leikkaus on tulossa niin miksei tehdä sitä jo ennen ensimmäisiä kisoja.

Kaikkein parhaimmassa tapauksessa en joudu olemaan poissa treeneistä kuin kaksi viikkoa, jonka jälkeen voin aloittaa kevyet aerobiset sekä salitreenit painopakkalaitteilla. Nyt siirsimmekin tarkoituksella kevennetyn viikon pitämistä ja tämä viimeinenkin viikko treenataan vielä kovaa, jotta tuo kahden viikon pakkolepo tulee aivan tarpeeseen. Ja toki vuodelevossa ei tarvitse leikkauksen jälkeenkään olla, vaan kevyttä kävelyä saa tehdä kunhan siitä ei tule hiki.
Siinäpä tän hetkistä tilannetta. Mulla on aina ollut todella suuri rintakehä, siinä missä toisilla on rintaliivien ympärys 65 niin mulla se on aina ollut 85. Tuohon kun vielä lisää A-kupin rinnat, niin voin kertoa että siitä on naisellisuus kaukana. Kävin tulevaa leikkausta varten rintojen ultraäänessä, jossa lääkäri ihmetteli kuinka sydämen sykekin erottui ultratessa. Yleensä kuulemma rinnoissa on sen verran rasvaa ettei tämä ole mahdollista, mutta ei vaan meikäläisellä. :D

Mulla on ollut sen verran kiireitä viime viikkoina, etten ole kerennyt leikkausta juuri jännittää. Olisi kuitenkin kiva kuulla kokemuksia kohtalotovereilta; miten teillä leikkaus on sujunut ja kuinka pitkään on mennyt että olette pystyneet elämään taas normaalia elämää?

Ja kaikille kauhistelijoille (äidille) tiedoksi, rinnoista tulee ihan pienet ja sievät eikä mitkään megapallot. Toki alkuun on turvotusta, mutta lopullinen kuppikoko tulee olemaan samaa luokkaa mitä se on joskus aiemminkin ollut.
9 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevaan leikkaukseen! Hyvin se menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tsempeistä, niitä tarvitaan! P.S. Klikkasin itseni blogisi lukijaksi, vuoden päästä kisoissa nähdään, joskin eri sarjoissa. :)

   Poista
 2. Oletettavasti sullaki laitetaan rintalihaksen alle, kun ei mitään omaa kudosta ole?

  Ite laitoin 5 vuotta sitten Tallinnassa eikä oo ollu valittamista. :) Toimin silloin henkilökohtaisena avustajana, jossa nostelua oli paljon ja mulla meni joku lähemmäs kuukausi, että pystyin nostamaan mitään raskasta ilman inhottavaa tunnetta. Kaks viikkoa meni kyllä ihan täysin niin, etten edes makaronilaatikkoa saanu nostetuksi jääkaappiin ja hiuksetkin pesi suihkussa silloinen mies. Sillon en vielä treenannu, joten en tiedä miten sen asian kanssa on.

  Mutta tyytyväinen oon ollu enkä oo katunu hetkeäkään, että kävin leikkauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle laitetaan kokonaan rintalihaksen päälle, juurikin tuosta syystä että treenaan aktiivisesti ja halusin pyöreät implantit. Saa nähdä minkä aikaa itsellä kestää parantuminen, mielelläni jo parin viikon päästä lähtisin salille kevyiden treenien pariin mutta aina noi asiat ei tuppaa menemään niinkuin on suunnitellut. :D

   Poista
  2. Aika jännä, että laitetaan päälle. Mullakin pyöreä ja siksi laitettiin alle, ettei implantin reuna näy. Ja päälle laitettaessa esim. tukiliivien käyttöä suositellaan pidempään, jotta implantti kiinnittyy kunnolla, joten näin olettaisin paranemisajankin olevan pidempi. Mutta omista jo sen verran aikaa, että moni asia on ehtinyt sillä välin jo muuttuakin. Tsemppiä joka tapauksessa leikkaukseen! :)

   Poista
  3. Oikeassa olit, minut nähdessään lääkäri totesi heti että implanttia ei missään nimessä laiteta kokonaan päälle kun oma rinta niin olematon. Laitettiin siis yläosasta lihaksen alle. :)

   Poista
 3. Lukekaa tää, ennenku oikeasti lähette jumppaamaan jo 2vkon jälkeen. Miettii millaisesta operaatiosta on kyse, niin itse mielelläni annoin kehon toipua sen 4vko, ennenkuin edes aloitin kevyesti. Ei muuten, mutta seroma jos iskee niin pahimmassa tapauksessa rinnan poisto tulee eteen, useaksi kuukaudeksi ja näitä tapauksiahan on. Lihaksen päälle laitettaessa kuitenkin se toipuminen on onneksi aika nopeaa, itselle laitettiin yläosa lihaksen alle :)

  http://rintatoimenpiteet.omatsivut.info/index.php?p=1_9&nid=4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitoksia linkistä ja aiheen esille ottamisesta. Parempi tottakai ottaa varman päälle tuon paranemisen kanssa kuin lähteä liian aikaisin treenien pariin. :) Mutta itsekin uskon että tuo laittotapa nopeuttaa paranemista kun implantti tulee kokonaan lihaksen päälle.

   Poista
 4. Moikka! ihana lukea huikeasta motivaatiostasi ja asennoitumisestasi terveempiin elämän tapoihin! Käyn itse samaa polkua ja olen löytänyt voimaa rinnalleni, en ihmistä vaan hyvinvointi tuotteita ja haluan kertoa mahdollisuuksista en työ tarkoituksena vaan sillä tarkoituksella, että mielestäni jokaiselle on annettava mahdollisuus samaan mihin mullekkin annettiin! :) Olen Forever Living jälleenmyyjä ja rakennan omaa liketoimintaa Welness, Fitness, ja Beauty -kategorien parissa! Hyvinvoiminen ja muille saman mahdollisuuden antaminen on se mun juttu, jos haluat kuulla lisää tai tutustua tuotteisiimme tai kuulla liiketoiminnasta ota yhteyttä kerron mielelläni lisää! Tsemppiä! emma.ylikomi@gmail.com

  VastaaPoista