maanantai 3. elokuuta 2015

Arvonnan voittaja

Viime viikolla järjestin arvonnan blogin ensimmäisten synttäreiden kunniaksi. Palkintona oli 20 euron lahjakortti haluamaansa nettikauppaan.

Arvonnassa onni suosi nimimerkkiä Satu K! Onnittelut voittajalle! Sinuun ollaan sähköpostitse yhteydessä lahjakortin toimittamisen merkeissä.Loppuun haluaisin pistää vielä voittajan kommentin, joka antoi itselle ajattelun aihetta.

"Sen halusin sanoa, että se psyykkinen työ/muutos onkin monesti se isoin asia elämäntapamuutoksissa, niin tuntuu että ainakin itsellä on ollut vaikka toki muutosta tullut ulkoisestikkin. Parempi onkin edetä pienin askelin, uskon että sitä kautta saavuttaakin pysyvämpiä tuloksia. Toiveita, hmmm.. Oikeastaan se rehellisyys, niinkuin ollut tähänkin asti. Siis blogitekstejä kirjoittaessa. Vaikka lisää tekstiä juurikin psyykkisestä muutoksesta?
Mutta se arvonta, Sportlife nutritionin lahjakortti vois olla ihan jees. Yhteystiedot löytyy blogista.
Ihanaa kesänjatkoa ja tsemppiä tulevaan :-)"


Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen tuskastellut miksi tämä kroppa muokkautuu niin hitaasti. Ja etenkin nyt leikkauksen jälkeen kuntohan on mennyt vain takapakkia, kun kehossa on yhä monta kiloa ylimääräistä nestettä. Vaikka tajuan, etteivät kaikki tulleet kilot voi olla millään läskiä, niin vuosi sitten olisin varmasti tässä tilanteessa alkanut syömään kahta kauheammin. "Koska vaaka näyttää nyt tuollaisia lukemia, niin ihan sama alkaa syödä sitä mitä haluaa." Kotiin palattuani tartuin kuitenkin herkkujen sijasta paistinpannuun ja paistoin itselleni iltapalaksi munakkaan. Ja samalla linjalla on jatkettu. Luulin että tämä toipilasaika olisi itselle vaikeaa, kun ei pääse treenaamaan ja silti pitää syödä kurinalaisesti. (Missä ne mun lohtusuklaat on??) Mutta yllätyksekseni yiikko on mennyt ilman sen suurempia kriisejä, terveellinen ruokavalio tulee jo vanhasta tottumuksesta ja ajoittaiset herkuttelut eivät tätä venettä kaada. Aika jees fiilis!


Kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ja erityiskiitos hyvistä postaustoiveista! :)2 kommenttia:

  1. No hupsista, näköjään synttäreitten kunniaksi (jotka eilen oli) kerrankin arpaonni suosi :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten eikun vaan tuplaonnea! :) Sportlifella ei muuten ole omaa nettikauppaa, mutta katsoin että Aminopörssillä on aika hyvät valikoimat joten lahjakortti on sinne. Sähköpostiisi pitäisi tulla piakkoin 20 euron arvoinen koodi. :)

      Poista