maanantai 19. lokakuuta 2015

Tee sitä mitä rakastat

Heippa! Pitkästä aikaa ajattelin kirjoitella tänne bloginkin puolelle.

Viimeksi kerroin laittaneeni valmentajalle viestiä, että haluan pitää taukoa valmennuksesta. Sen hetkinen elämäntilanne ei antanut myöten säännöllisille salitreeneille ja ruokavalion noudattaminenkin oli yhtä pakkopullaa. Olin juuri aloittanut opiskelun ja saanut töitäkin opintojen ohelle. Parin viikon ajan mietiskelin mitä tekisin, sillä treenit on se mikä auttaa jaksamaan, enhän minä niitä halua vähentää! Näin ollen tein sen mitä sydän sanoi; lopetin koulun kesken ja nyt keskitynkin vain töihin ja treenaamiseen.En missään nimessä kannusta ketään lopettamaan kouluaan vain sen takia, että opiskelu ei kiinnosta tai että se vie aikaa harrastuksilta. Olkaa pliis fiksumpia kuin minä ja opiskelkaa edes se yksi tutkinto loppuun asti. :D Enköhän minäkin sinne koulun penkille vielä joskus palaa, vielä ei vain ole sen aika.

Tällä hetkellä tilanne on siis se, että olen palannut takaisin tavoitteellisen treenin pariin ja ruokavaliokin menee tismalleen ohjeiden mukaan. Tavoitteiden osalta tulevaisuus on vielä vähän avoinna, toivottavasti nekin selkenevät huomisessa kuntotsekissä.

En tiedä minkä valaistumisen koin pari-kolme viikkoa sitten, mutta sen jälkeen olen ollut todella onnellinen. Enää en mieti, milloin saan pitää seuraavan herkkupäivän, nykyään saan nautintoa ihan muista asioista. Esimerkiksi toissailtana pidimme miehen kanssa leffailtaa ja vieläpä niin, että kumpikaan ei näpytellyt puhelintaan ollenkaan koko elokuvan aikana! Oli ihana vain pötkötellä sohvalla toisen vieressä peiton alla. <3 Ruokapuoli on kyllä kokenut suuren muutoksen parempaan, kun jätin viime viikolla makeutusaineetkin pois. Huomaan, miten makuaistini on tavallaan palautunut ja ihan pelkät marjat rahkan kanssa maistuvat makealta, vaniljan tuoksuisesta huulirasvasta puhumattakaan! :D Toki jonkun verran makeutusaineita tulee vielä lisäproteiinien mukana, muttei lähellekään saman verran kuin ennen. Nykyisin tulee kahvikin juotua ilman lisämakeutusta, kummasti on kahvin juonti vähentynyt tämän myötä. :D

Ihanaa maanantaita ja viikon alkua teille kaikille! Elämä on juuri niin ihanaa, kuin te haluatte sen olevan. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti